Acasa Opinii Cum se dezinfectează SRI în presă

Cum se dezinfectează SRI în presă

scris de Doru Dragomir
349 Afisari

Chiar si daca povestea actuala cu dezinfectantul este facuta in onestitate si NU parte a unei reglari de conturi intre ramuri ale seviciilor si retelelor lor (chestia cu „SRI a stiut” si incercarea de transferare a intregii povesti in curtea SRI e absolut dubioasa), tot restul vietii lor „jurnalistii” de aceasta factura ar trebui sa produca o astfel de ancheta pe luna ca sa spele urmele prezentei slinoase pe care au reprezentat-o in viata publica cu abilitate si duplicitate oportunista timp de 25 de ani. De la Azi la Voiculescu.

Dragoș Paul AligicăTrebuie sa incurajam astfel de demersuri si sa le aplaudam. Sunt necesare asanarii politice si sociale. In plus, numai astfel progeniturile securistilor si gardienilor granitelor Romaniei socialiste de pericolul ca cetatenii sai sa le traverseze, isi vor putea spala o parte dintre pacate.

Si daca mai tinem cont ca in economie, mass media, politica, etc. etc. etc. principalii profitori ai tranzitiei sunt tot aceste progenituri, putem vorbi si de un timid efort de a redresa ceea ce ele si familiile lor -cu toate clanurile si retelele lor- au maculat, parazitat, compromis si distrus in toti acesti ani.

Deci: un inceput bun. Important este insa sa nu se opreasca aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult