Acasa BusinessCompanii Dubleaza achizitiile pentru bebe istet! Cum alegi un carucior pentru gemeni

Dubleaza achizitiile pentru bebe istet! Cum alegi un carucior pentru gemeni

scris de D.P.
270 Afisari

Unde-s doi puterea creste, nu? E minunat sa afli ca vei avea gemeni. te simti cuprins de emotii. Insa imediat dupa esti coplesit de ingrijorari. Intai de toate, te gandesti ca trebuie sa incepi sa cauti printre modelele de carucioare pentru gemeni.

carucioare gemeniDar pe care sa il alegi? Se gasesc pe piata din Romania o multime de carucioare pentru gemeni, iar gandul ca va trebui sa dublezi totul in privinta achizitiilor nu te lasa. Te bucura, dar te si ingrijoreaza.
Suntem aici sa iti oferim o mana de ajutor in a alege dintre toate modelele de carucioare pentru gemeni pe cel care ti se potriveste. Iata lucrurile pe care ar trebui sa le iei in considerare cand cauti oferte pentru carucioare pentru gemeni:

 

  • Dispunerea locurilor

 

Atunci cand vorbim despre modelele de carucioare pentru gemeni, trebuie sa precizam ca pe piata sa gasesc doua moduri principale de dispunere a locurilor in carucioare pentru gemeni: unul langa altul sau unul in spatele celuilalt, side by side sau tandem. Daca nu stii pe care dintre ele sa le folosesti, fii practic. Gandeste-te ca, modelul de carucioare pentru gemeni side by side transforma orice carucior in unul cu mult mai mare si va fi dificil transportul lui.
Dispunerea scaunelor spate in spate va rezolva putin din problema marimii modelelor de carucioare pentru gemeni, dar va elimina sentimentul de familiaritate in aceasta dispunere. Specialistii recomanda ca latimea pentru carucioare pentru gemeni sa nu depaseasca 80 de centimentri.

 

  • Utilizarea unor carucioare pentru gemeni

 

Nu toate modelele de carucioare pentru gemeni care se gasesc pe piata din Romania si nu numai pot fi folosite de parinti imediat dupa ce se nasc cei doi ghemotoci de energie. Multe dintre carucioarele pentru gemeni sunt realizate cu perioada minima de varsta de 6 luni, iar cea maxima de 24 sau 36 de luni. Cautati cu atentie printre toate modelele de carucioare pentru gemeni, cititi toate specificatiile tehnice, in special cele referitoare la varsta recomandata!

Distractia va fi dubla pentru gemeni! Asadar, asa trebuie sa fie modelul de carucioare pentru gemeni, plin cu accesorii, cu jucarii, dar si cu spatar si cu maner reglabil, parasolare, plase de tantari, setare sau cosuri de depozitare. Si grija se dubleaza, nu doar distractia!

  • Siguranta intr-un carucior pentru gemeni

De obicei, modelele de carucioare pentru gemeni au incorporate un sistem de prindere in 3 sau 5 puncte, margini si baza rezistenta, dar si un sistem de frane pentru roti. Rotile trebuie sa fie de dimensiuni medii sau mari, pentru ca el sa nu se rastoarne si nici sa nu se blocheze.

Specialistii recomanda ca oricare dintre carucioarele pentru gemeni pe care le doriti sa nu depaseasca greutatea de 15 kilograme. Greutatea influenteaza direct usurinta in manipularea si depozitarea caruciorului. Vrei sa gasiti multe modele de carucioare pentru gemeni? Atunci descoperiti ofertele de la Noriel, care sigur va vor face cu ochiul. De doua ori bebe, de doua  ori grija si confortul!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult