Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sondaj BCS: Dan Cristian Popescu castiga alegerile

Sondaj BCS: Dan Cristian Popescu castiga alegerile

scris de Ziua Veche
306 Afisari

Intr-un sondaj de opinie realizat de Biroul De Cercetări Sociale, Dan Cristian Popescu, candidatul PNL pentru functia de primar al Sectorului 2, conduce cu 35,8%, urmat de candidatul PSD Mihai Toader cu 27,5%. Pe locul 3 se află Dumitru Pelican cu 9,9%.

Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 813 persoane, in perioada 10-14 mai 2016 si are o marja de eroare de +/- 3,5%.
In privinta preferintelor electorale pentru Consiliul Local, pe primul loc se afla PNL, cu un procent de 37,4%, urmat de PSD, cu 30 %, iar pe locul 3 se situeaza, la mare distanta, PRU, cu 9,1%<
6Sondajul scoate in evidenta si care ar trebui sa fie principalele preocupari ale viitorului primar de la Sectorul 2. Lipsa locurilor de parcare constituie problema a majora a cetatenilor din sectorul condus in ultimii ani de cel care se odihneste acum in Beciul Domnesc. Izolarea termica a blocurilor si curatenia se afla in topul prioritatilor viitorului primar, asa cum rezulta din sondajul BCS.

7

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult