Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Traian Băsescu audiat la Tribunalul București

Traian Băsescu audiat la Tribunalul București

scris de D.P.
99 Afisari

La ieșirea de la Tribunalul București, fostul președinte a declarat că nu a pierdut niciun proces de restituire până acum și nu o va face nici de data aceasta.

traian basescu la iccj”S-a declinat competența. Este o reclamație făcută în 2015, făcută pe o restituire din 2003.  Nu am pierdut niciun proces pe restituire până acum, nu o să îl pierd nici pe acesta”, a spus Băsescu, precizând că nu îl cunoaște pe cel care a făcut reclamația. ”Nu îl cunosc, văd că nici nu a venit. Face reclamația și nu a venit la termen”, a spus Traian Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat marți dimineață în calitate de martor, la Tribualul București, într-un dosar vizând retrocedări de terenuri.

Este vorba de un dosar în care vicepreședintele Uniunii Arabilor din România, Cătălin Năstase, ar fi făcut o plângere în anul 2014, la DNA, împortiva lui Băsescu și a altor funcționari publici din Primăria Capitalei, acuzându-i că în perioada când Băsescu a fost primar general ar fi fost implicat în afaceri imobiliare ilegale. Mai exact, Năstase acuză faptul că printr-o semnătură, traian băsescu ar fi retrocedat ilegal și fără a verifica toate documentele necesare aproape 40.000 de metri pătrați de teren în cartierul Dămaroaia din București.

Traian Băsescu și ceilalți funcționari publici sunt audiați în calitate de martori, urmând a se stabili dacă cele reclamate atât public, cât și organelor de cercetare penală se și confirmă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult