Acasa InternationalExterne Aterizare de urgență la Dubai. Un avion a luat foc (video)

Aterizare de urgență la Dubai. Un avion a luat foc (video)

scris de Șt. C
80 Afisari

Un avion al companiei Emirates Airline, cu 275 de persoane la bord, care venea din orașul Thiruvananthapuram din India, a efectuat miercuri o aterizare de urgență pe aeroportul internațional din Dubai, transmite Reuters, în timp ce agenția Xinhua relatează că toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați și sunt în siguranță.

aterizare urgenta dubaiLa locul aterizării de urgență, care a fost izolat de autoritățile aeroportuare, se ridica un fum negru și dens. Și în fotografii postate pe rețelele sociale, despre care cei care le-au distribuit scriau că sunt de la aeroportul internațional din Dubai, se putea vedea un fum gros și negru ridicându-se deasupra unui avion cuprins de flăcări.

Compania Emirates Airline a confirmat într-un comunicat postat pe Twitter că „pe aeroportul internațional din Dubai a avut loc un incident, la 3 august 2016, la ora locală 12:45”, transmite DPA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult