Acasa Sport-AutoSport Champions League. Rezultate din play-off

Champions League. Rezultate din play-off

scris de Șt. C
148 Afisari

Va prezentam echipele calificate în grupele Champions League. FC Copenhaga a scăpat în ultimul moment de prelungiri în Cipru și s-a calificat în fața celor de la APOEL Nicosia, după ce a egalat pe final, 1-1.

Champions League. Rezultate, marţi, 25 noiembrie 2014

Champions League. Rezultate, august 2016

În Germania, Borussia Monchengladbach a făcut spectacol cu elvețienii de la Young Boys Berna și s-au calificat mai departe de o manieră entuziasmantă, cu scorul general de 9-2.

În Rusia, Ajax a continuat perioada proastă din acest sezon și a suverit o corecție severă pe terenul lui Rostov, 1-4, rușii trecând în precedentul tur preliminar de echipa lui Alex Chipciu, Anderlecht.

În Anglia, cu multe rezerve în formula de start, Manchester City a învins-o doar cu 1-0 pe Steaua, prin golul rezervei Fabian Delph.

Cu Alex Mățel doar rezervă neutilizată, Dinamo Zagreb a trecut după prelungiri de Salzburg, după ce scorul la ganeral a fost 1-1, la finalul timpului regulamentar. Soudani a fost omul decisiv al croaților, cu golul marcat în minutul 95.

Marti si miercuri s-au disputat partidele retur din play-off-ul Ligii Campionilor. In urma acestora, FC Porto, care a batut, cu 3-0, o echipa care a terminat meciul in noua oameni, Celtic, Legia Varsovia, AS Monaco, Ludogorets, FC Copenhaga, Manchester City, Borussia Moenchengladbach si Dinamo Zagreb, dupa ce a egalat pe final, iar apoi s-a impus in prelungiri, s-au calificat in grupele competitiei.

Rezultate din play-off:

Miercuri

AS Roma (Ita) – FC Porto (Por) 0-3, in tur 1-1
H. Beer Sheva (Isr) –  Celtic (Sco) 2-0, in tur 2-5
Legia (Pol) –  Dundalk (Irl) 1-1, in tur 2-0
Monaco (Fra) –  Villarreal (Esp) 1-0, in tur 2-1
Plzen (Cze) –  Ludogorets (Bul) 2-2, in tur 0-2

Joi

APOEL (Cyp) –  FC Copenhaga (Den) 1-1, in tur 0-1
FK Rostov (Rus) –  Ajax (Ned) 4-1, in tur 1-1
Manchester City (Eng) – Steaua Bucuresti (Rou) 1-0, in tur 5-0
Monchengladbach (Ger) – Young Boys (Sui) 6-1, in tur 3-1
Salzburg (Aut) – Dinamo Zagreb (Cro) 1-2, dupa prelungiri, in tur 1-1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult