Acasa Revista Presei Revista presei. Alertă nucleară!

Revista presei. Alertă nucleară!

scris de Z.V.
84 Afisari

Exclusiv Meritocraţie marca PSD. Dăncilă a promovat un şofer ca subsecretar de stat. Viorica Dăncilă l-a numit pe Gabriel Costache în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formarea Profesională Iniţială în Sistem Dual, cureaua de legătură între şcolile profesionale şi companii. Costache a fost, pe hârtie, consilierul fostului ministru Victor Negrescu. În realitate, a avut rol de şofer, susţin mai multe surse politice pentru Adevărul. Nu e singura achiziţie „de marcă“ a premierului.

Alertă nucleară! Depozit de deșeuri radioactive la granița cu România. Curtea Supremă de la Sofia a dat liber la construirea unui depozit de deșeuri slab și mediu radioactive la Kozlodui, lângă Dunăre, în apropiere de localitățile românești Bechet, Dăbuleni sau Caracal, titrează Evenimentul Zilei.

Dăncilă ia temperatura Coaliției și lui Iohannis: „Nu poți să fii și la guvernare și…” Premierul Viorica Dăncilă a declarat, ca răspuns la acuzațiile partenerului de coaliție Călin Popescu Tăriceanu, că un partid nu poate să fie și la putere și în Opoziție, iar percepția publică este legată de coaliție, nu doar de PSD. Dăncilă a mai spus că are responsabilitatea de a asigura stabilitatea, potrivit Cotidianul.

Liviu Pleşoianu, despre Dăncilă: Gafele monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD. Liviu Pleşoianu a afirmat că „gafele monumentale” ale premierului sunt o bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD. Social-democratul a precizat că există un cordon ombilical între Viorica Dăncilă 1 şi 2 şi anume „liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive”, relatează Gândul.

Guvernul britanic abrogă Actul privind aderarea la UE. Boris Johnson: E un pas istoric. Vom prelua controlul în ziua Brexitului. Ministrul pentru Brexit a semnat abrogarea Actului Parlamentului de la Londra care consfințea aderarea Marii Britanii la Uniunea Europeană în 1972, a anunțat, duminică, pe twitter, premierul Boris Johnson. Actul prevedea transpunerea automată a legislației europene în cea britanică, precizeazăHotnews.ro.

Dăncilă: Dacă ALDE va ieşi de la guvernare voi căuta soluţii să avem numărul de voturi necesare. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că dacă ALDE va decide ieşirea de la guvernare va căuta soluţii astfel încât să obţină numărul de voturi necesare pentru a-şi duce „până la capăt misiunea”, transmite Jurnalul.ro.

Neregulile găsite de Ministrul Sănătăţii la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, aflată în control la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, acolo unde 4 oameni au fost omorâţi, spune că asistenta nu trebuia să lase un stativ de perfuzii la îndemâna pacienţilor, notează România Liberă.

Viorica Dăncilă neagă varianta unui ‘blat’ cu PNL, deşi Orban a anunţat amânarea unei moţiuni de cenzură: ‘Eu cred că e un calcul matematic’. Viorica Dăncilă a afirmat, întrebată dacă există o înțelegere politică între ea și Ludovic Orban ca moțiunea de cenzură să fie depusă mai târziu, că este exclus așa ceva. Premierul consideră că este vorba despre un calcul politic pentru că un nou eșec înainte de prezidențiale nu ar face bine PNL, scrie Stiripesurse.ro.

Dăncilă n-are încredere în sondaje: Ponta avea 31%, Iohannis avea 15% și a câștigat Iohannis. Premierul Viorica Dăncilă dă exemplul anului 2014, în contextul sondajelor privind alegerile prezidențiale, spunând că atunci toate sondajele îl dădeau pe primul loc pe Victor Ponta și cu toate acestea a ajuns președinte un candidat cu 15%, relatează Ziare.com.

Ouă mai scumpe: avem cea mai mare a doua creştere de preţ din UE. Preţul ouălor la poarta fermei a sărit din nou pagul de un euro kilogramul, după patru luni sub acest nivel, urmând trendul înregistrat în toată Europa. Luna august a venit cu a doua cea mai mare scumpire din UE, de 8,4% faţă de iulie. Premisele sunt îngrijorătoare, creşterea estimată a producţiei din Europa neacoperind scăderea importurilor şi majorarea exporturilor, publică Economica.net.

Bogaţii pământului au intrat în vizor. Cele mai bogate 25 de familii din lume au o avere de 1.400 de miliarde de dolari. Cele mai bogate 25 de familii din lume deţin controlul asupra unor active în valoare de 1.400 de miliarde de dolari, situaţie care generează critici referitoare la amplificarea inegalităţilor în sistemul capitalist, comentează agenţia Bloomberg, citată de Ziarul Financiar.

Exclusiv Lovitură pentru CFR Cluj! Campioana l-ar putea pierde pe Billel Omrani: sumă uriașă pe masa ardelenilor. Billel Omrani (26 de ani) a impresionat în preliminariile Ligii Campionilor și ar putea pleca de la CFR Cluj în următoarea perioadă. Potrivit surselor GSP, atacantul francez are trei oferte importante din Israel și Scoția, primite ca urmare a prestațiilor foarte bune înregistrate în meciurile din Liga Campionilor, cu FC Astana, Maccabi Tel-Aviv și Celtic.

George Puşcaş are Anglia la picioare după dubla în tricoul lui Reading: “E legendar deja!” Ce au scris BBC şi Sky Sports. George Puşcaş îşi face simţită prezenţa la Reading şi a reuşit să marcheze o dublă în victoria contra galezilor de la Cardiff City, scor 3-0. Fanii formaţiei antrenate de Jose Gomes au luat cu asalt reţelele de socializare după cele două reuşite ale internaţionalului român, iar laudele au curs pe bandă rulantă pentru atacantul de 23 de ani, notează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult