Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Baietelul disparut în Constanta, gasit mort dupa aproape o saptamana de cautari

Scris de :     2019-11-08 12:40

Deznodământ cumplit în cazul dispariţiei băieţelului de 8 ani din Constanţa. Trupul fără viaţă al micuţului Iulian Alexandru a fost descoperit, vineri, într-un bazin de colectare de la o fermă de porci aflate în apropierea locuinţei acestuia.

S-a întâmplat la aproape o săptămână de când copilaşul din Pecineaga devenise de negăsit, fiind căutat de zeci de forţe de ordine, poliţişti şi jandarmi deopotrivă, dar şi de voluntari. Un elicopter al MAI-ului a fost folosit la acţiune, în speranţa că astfel se va putea da mai uşor de urma celui mic. Totodată, s-au adus în zonă şi câini de urmă.

În cazul de faţă se derulează o anchetă, pentru a se afle ce anume s-a întâmplat cu cel mic. Necropsia urmează să lămurească şi ce anume a dus la decesul lui Iulian. Dispariţia băiatului a fost anunţată de tatăl său sâmbătă seara.
Alte stiri din: Actualitate-Interna Afisari - 25
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste