Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

A ars de vie pentru a salva o altă fată. Vezi cine era eroina

Scris de :     2011-01-21 12:45

O studentă a murit joi seara într-un incendiu produs în restaurantul “Pub 75” din Iaşi.

Incendiu in campusul din Iasi

foto: Evz.ro

Unul dintre colegii victimei, Sorina Ferari, a declarat că aceasta a plecat cu două prietene să ia cina într-un alt local din campus. Sorina Ferari se afla în trecere pe lângă restaurant, în momentul în care a observat flăcările. A intrat în local, a luat un stingător şi a reuşit să salveze o altă fată, prinsă în incendiu, informează evz.ro.

Colegii spun că Sorina Ferari era mereu săritoare şi ajuta pe toată lumea. Învăţa bine, era integralistă şi anul viitor ar fi terminat Dreptul. Era din Gura Humorului, iar în aprilie ar fi împlinit 21 de ani.

“Tânăra care a murit se pare că era din afara localului, a intrat în interior ca să salveze pe cineva şi, din păcate, ea a fost cea care a sfârşit acolo. Nu se ştie clar dacă cea de-a doua victimă, fata care a fost internată în spital, era sau nu angajata acelui restaurant. Deocamdată, incendiul a fost încadrat la accident periculos. Se fac cercetări pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat George Albulescu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi.

Medicii spun că tânăra ranită ar putea sta în spital câteva zile. De la locul indendiului, aceasta a fost transportată la Spitalul de Urgenţe Sf. Ioan, dar a apoi a fost transferată la Spitalul de neurochirugie.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 168
Recomandarile Editorilor
Comentarii