Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari | Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni

Accident autocar Suceava. Multiple victime, printre care mulți copii

Scris de :     2018-07-08 23:11

Un autocar în care se aflau mai mulţi copii a fost implicat duminică seară într-un accident în localitatea Dărmăneşti, judeţul Suceava, fiind activat Planoul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului. Un adult şi 16 copii vor fi transportaţi la spital.

16 copii şi un adult vor fi transportati la spital, pentru investigaţii suplimentare

Primăria localităţii Dărmăneşti a pus la dispoziţie 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călineşti.

În autocar se aflau 50 de persoane, dintre care 43 copii şi 7 adulţi. Din informaţiile primite, acestea sunt conştiente, neîncarcerate, iar la acest moment echipajele medicale aflate la faţa locului desfăşoară evaluarea medicală a celor implicaţi în accident.

Potrivit autorităţilor, la locul accidentului au fost trimise o maşină de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, fiind activat Planoul Roşu de Intervenţie.

Din primele informaţii, nu ar fi persoane încarcerate.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 71
Recomandarile Editorilor
Comentarii

ALERTĂ METEO. Vine frigul ! Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante