Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Semnături pentru referendumurile de demitere a Gabrielei Firea şi a primarilor de sector | LEACURI DIN NATURĂ: Salvia, planta care aduce nemurirea | Vine pârjolul. Ne paşte cea mai mare secetă | Canabisul ar putea inversa procesul de îmbătrânire | Războiul hibirid al lui Vladimir Putin vizează România

Accidente grave în Craiova

Scris de :     2012-05-15 19:15

Un accident cu consecințe grave s-a petrecut marți în jurul orei 15  în Craiova. Un autoturism Audi care circula dinspre Craiova către Calea Severinului pe centura Craioviței a acroşat un TIR. În urma acidentului, trei persoane au fost rănite.

Accidente grave în Craiova investigatii

Accident cu victime la Craiova

Imediat după curba din capătul Craioviței, lângă balastieră era parcat un TIR. Conducătorul autoturismului Audi, venind în viteză, nu a mai putut evita TIR-ul sau poate l-a observat prea târziu și l-a acroșat cu partea dreaptă a mașinii. Deși  impactul a fost foarte puternic, mașina nu s-a oprit, a ricoșat din partea dreaptă pe banda din stânga a direcției de mers, a lovit bordura  spațiului verde dintre sensurile de mers, după care s-a oprit în parcarea din dreapta șoselei. În momentul impactului, în mașină se aflau patru persoane, două fete și doi bărbați. La fața locului au venit ambulanțele, descarcerarea și poliția. În primă urgență au fost transportate la spital două victime, un bărbat și o fată. Cealaltă fată fiind într-o stare mai gravă a avut nevoie de măsuri de resuscitare mai prelungite. Din declarațiile unor martori, mașina avea  viteză, aproximată 120 km/h, si a mers în curbă pe două roți, apoi a acroșat TIR-ul parcat destul de aproape de curbă.

La nici zece minute de la producerea acestui accident, un alt şofer care conducea o Dacia Papuc a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de acelaşi tir, însă din fericire în acest accident nimeni nu a fost rănit.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 458
Recomandarile Editorilor
Comentarii

decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii