Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Accidente grave în Craiova

Scris de :     2012-05-15 19:15

Un accident cu consecințe grave s-a petrecut marți în jurul orei 15  în Craiova. Un autoturism Audi care circula dinspre Craiova către Calea Severinului pe centura Craioviței a acroşat un TIR. În urma acidentului, trei persoane au fost rănite.

Accident cu victime la Craiova

Imediat după curba din capătul Craioviței, lângă balastieră era parcat un TIR. Conducătorul autoturismului Audi, venind în viteză, nu a mai putut evita TIR-ul sau poate l-a observat prea târziu și l-a acroșat cu partea dreaptă a mașinii. Deși  impactul a fost foarte puternic, mașina nu s-a oprit, a ricoșat din partea dreaptă pe banda din stânga a direcției de mers, a lovit bordura  spațiului verde dintre sensurile de mers, după care s-a oprit în parcarea din dreapta șoselei. În momentul impactului, în mașină se aflau patru persoane, două fete și doi bărbați. La fața locului au venit ambulanțele, descarcerarea și poliția. În primă urgență au fost transportate la spital două victime, un bărbat și o fată. Cealaltă fată fiind într-o stare mai gravă a avut nevoie de măsuri de resuscitare mai prelungite. Din declarațiile unor martori, mașina avea  viteză, aproximată 120 km/h, si a mers în curbă pe două roți, apoi a acroșat TIR-ul parcat destul de aproape de curbă.

La nici zece minute de la producerea acestui accident, un alt şofer care conducea o Dacia Papuc a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de acelaşi tir, însă din fericire în acest accident nimeni nu a fost rănit.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 2,344
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante