Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Scris de :     2013-08-11 09:47

Poliţiştii din Alba au declanşat o anchetă, sâmbătă, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei organizaţii ecologice că pe câteva stânci din Cheile Râmeţului au apărut mai multe desene de diferite dimensiuni reprezentând steagul Ungariei.

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, de către reprezentanţii unei asociaţii ecologice că pe stânci din Cheile Râmeţului au apărut nişte desene reprezentând steagul maghiar, de diferite dimensiuni, cu dimensiuni între 30 de centimetri şi un metru.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări au apărut aceste desene.

“Am fost sesizaţi de o asociaţie ecologică în condiţiile în care zona respectivă este protejată ecologic, fiind rezervaţie naturală. Am deschis o anchetă pentru a verifica cine a făcut desenele respective, însă nu am reţinut încă nicio infracţiune. Deocamdată, nu sunt date din care să rezulte că aceste desene ar fi fost realizate de către extremişti maghiari”, a spus Luminiţa Prodan.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a adăugat că zona respectivă este una greu accesibilă şi că nu se ştie când anume au fost făcute acolo desenele respective.

Poliţiştii au mers la faţa locului, în zona de campare, turiştii fiind legitimaţi.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 292
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante