Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Explozie la fabrica de armament din Cugir (video)

Scris de :     2018-11-12 12:46

O explozie urmată de un incendiu, cu degajări mari de fum, s-a produs, luni, la Uzina Mecanică din Cugir, judeţul Alba, unitate de stat care produce armament. În urma deflagraţiei, o persoană de 51 de ani a fost găsită carbonizată.

Reprezentanţii ISU Alba au declarat, pentru News.ro, că explozia a avut loc într-un tunel de încercare din perimetrul fabricii de armanent, fiind urmată de un incendiu cu degajare mare de fum. Mai multe echipaje au intervenit şi au limitat extinderea flăcărilor, iar echipa de căutare şi salvare persoane a ISU a găsit o femeie carbonizată. Victima are 51 de ani.
ISU Alba a solicitat sprijin colegilor din Hunedoara şi Sibiu pentru a interveni la faţa locului. Cauzele producerii exploziei nu sunt cunoscute, deocamdată. Uzina Mecanică Cugir este companie de stat producătoare de armanent, fiind sub autoritatea Ministerului Economiei.
Fabrica de Arme a fpost evacuată. Toți oamenii au fost trimiși acasă. Potrivit unor angajați explozia s-a produs într-un tunel de testare subteran a muniţiei şi a fost urmată de un incendiu. Pe schimbul la care s-a produs deflagrația, în secția respectivă erau 19muncitori. Toţi angajaţii au reuşit să iasă din clădire, cu excepţia unei femei, care era dată dispărută. Ulterior, aceasta a fost găsită moartă.  La Fabrica de Arme din Cugir lucrează aproximativ 1.000 de persoane.Alte stiri din: Investigatii Afisari - 162
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante