Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Incendiu puternic în Centrul Vechi al Capitalei

Scris de :     2018-10-07 10:29

Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei, mai multe persoane fiind evacuate.

Focul a izbucnit la podul unei clădiri din strada Smârdan, care era folosită ca spaţiu pentru depozitare, iar ulterior s-a extins şi la acoperişul unui alt corp de clădire. Nu sunt persoane rănite, dar cele aflate în spaţiile spatiile învecinate au fost evacuate.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 9 autospeciale de stingere. De asemenea, intervenţia s-a desfăşurat atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul construcţiilor.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, prezent în Centrul Vechi unde a avut loc un incendiu, a precizat că în acel imobil nu locuieşte nimeni şi este folosit ca depozit, însă dacă sunt familii ce locuiesc în vecinătate şi sunt afectate, vor fi relocate.

„Clădirea nu este locuită, nu ca şi club sau locuinţă, ci doar ca depozit. Nu sunt persoane afectate din cadrul clădirii. (…) În momentul de faţă, Primăria Capitalei, cu domnul viceprimar, şi cu firma de consolidări o sa evalueze starea clădirilor după ce pleacă pompierii, după care familiile afectate, dacă este necesar să fie relocate, vor primi locuinţe de necesitate”, a declarat Speranţa Cliseru, la Antena3.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 92
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante