Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Avocatul lui Gigi Becali despre graţiere şi întreruperea pedepsei

Avocatul lui Gigi Becali despre graţiere şi întreruperea pedepsei

scris de M.A.
411 Afisari

Este prematur să se vorbească de graţiere, atât timp cât hotărârea judecătorească de condamnare nu a fost încă motivată, a declarat avocatul lui Gigi Becali.

Avocatul lui Gigi Becali despre graţiere şi întreruperea pedepsei

În schimb, avocatul spune că are alte soluţii prin care speră să-l scoată pe patronul FC Steaua din închisoare.

Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat şi miercuri în închisoare pe Gigi Becali, la ieşirea din Penitenciarul Rahova el împărtăşindu-le jurnaliştilor ultimele noutăţi privitoare la situaţia patronului FC Steaua, transmite RTV. „Deocamdată subiectul graţiere nu mai este de actualitate. Nu a renunţat la idee, dar nu mai este un subiect de actualitate. Atât timp cât din punct de vedere legal cererea de graţiere trebuie însoţită de hotărârea judecătorească de condamnare, iar această hotărâre nu există încă, nu e motivată, subiectul graţiere este prematur”.

Referitor la adresa ce va fi trimisă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Bogdan Vlad a spus: „La CEDO avem termen 6 luni. Oricum, CEDO nu poate examina cauza decât dacă are la dispoziţie această hotărâre de condamnare care trebuie motivată. Practic, toate demersurile sunt condiţionate de motivarea hotărârii judecătoreşti”.

Bogdan Vlad a mai adăugat că nu există motive de contestaţie în anulare a pedepsei lui Gigi Becali, iar cererea de revizuire a pedepsei este deocamdată prematură. „M-am gandit şi la o cerere de întrerupere a pedepsei, în momentul în care o formulăm, o redactăm şi o depunem la instanţă o să vă anunţ. Vor fi invocate numai motive sociale”, a mai declarat Bogdan Vlad.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 22-05-2013 - 22:21

Romaniei i-au mai ramas 3 OBIECTIVE mari si late, de rezolvarea carora depinde NIVELUL DE TRAI AL FIECARUICETATEAN :

1. Gratierea lui Becali.
2. Demiterea lui Basescu.
3. Alegerea lui Crin presedinte si numirea lui Basescu in functia de prim ministru.

digital 22-05-2013 - 22:25

și s-o vedem pe nutzii în playboy!
asta ți-a scăpat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult