Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, la DIICOT

Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, la DIICOT

scris de M.A.
310 Afisari

Cuscrul lui Traian Băsescu, la DIICOT. Bebe Ionescu (Gheorghe Ionescu), tatăl lui Syda (Bogdan Ionescu), soţul Elenei Băsescu (EBA) a fost audiat joi în “cazul bancherilor”.

Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, la DIICOT

Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, la DIICOT (foto: antena3.ro)

Bebe Ionescu a fost audiat de către procurorii DIICOT în dosar persoanelor care au luat credite de zeci de milioane de euro folosind acte false. Procurorii nu au precizat calitatea în care l-au chemat la audieri pe cuscrul lui Traian Băsescu. Surse citate de presă susţin însă că ar fi vorba despre calitatea de martor.

Cu ajutorul mai multor funcţionari din bănci, reţeaua împrumuta mari sume de bani fără acoperire. O grupare coordonată de persoane influente din mediul de afaceri din Bucureşti ar fi luat ilegal credite de la două bănci pentru 35 de firme cu sprijinul a şapte directori ai băncilor, prejudiul fiind de 85 milioane euro. În perioada 2010-2012, membrii grupului infracţional organizat au realizat beneficii financiare substanţiale prin fraude bancare, respectiv obţinerea sau încercarea de a obţine un număr de 40 de credite de la 16 unităţi bancare de pe teritoriul României, prin utilizarea unor documente falsificate, susţin procurorii DIICOT.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult