Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

UPDATE CCR-referendum. Zegrean vrea pe 31 august, nu pe 12 septembrie

Scris de :     2012-08-03 12:51

UPDATE 13.45: Comunicat oficial CCR – “În ziua de 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale s-a reunit pentru a lua în discuţie preschimbarea termenului de 12 septembrie 2012 stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României şi confirmarea rezultatelor acestuia.

Tinând seama de faptul că termenul acordat Guvernului, pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012, este 31 august 2012,

În vederea asigurării soluţionării, cu celeritate, a cauzei cu care a fost învestită Curtea Constituţională,

În temeiul art.3, art.14 şi art.50 alin.(1) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, precum şi al art.153 din Codul de procedură civilă,

Plenul Curţii Constituţionale a dispus preschimbarea termenului de dezbateri acordat în cauză, de la data de 12 septembrie 2012, la data de 31 august 2012”.

Curtea Constituţională a României (CCR) s-a răzgândit şi vrea să devanseze termenul de 12 septembrie pentru validarea referendumului, mutându-l pe 31 august.

CCR-referendum Zegrean vrea sedinta pe 31 august nu pe 12 septembrie

CCR-referendum Zegrean vrea sedinta pe 31 august nu pe 12 septembrie

Curtea Constituţională a României ia în calcul preschimbarea termenului stabilit pentru 12 septembrie în vederea confirmării rezultatelor referendumului pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Potrivit unor surse din cadrul CCR, citate de Agerpres, judecătorii Curţii ar urma să se întrunească pe 31 august, dată până la care Guvernul trebuie să transmită listele electorale actualizate.

POtrivit televiziunilor de ştiri, CCR a solicitat Guvernului României ca, pâna la data de 31 august 2012, să transmită listele electorale permanente actualizate în baza cărora s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie 2012.

De asemenea, în timpul şedinţei de Guvern, care se desfăşoară în acest moment, premierul Victor Ponta a menţionat de mai multe ori  termenul de 31 august pentru actualizarea listelor electorale.




Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 463
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste