Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Crin Antonescu şi soţia, la DNA

Scris de :     2016-05-13 11:57

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la ieșirea de la DNA Ploiești, că nici el, nici soția sa, eurodeputatul Adina Vălean, nu au comis nicio ilegalitate, punctând că audierea a avut legătură cu denunțul formulat de Alina Petre.
crin antonescu“Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. (…) Eu, față de această situație, față de conținutul denunțului în sine am făcut declarații publice, nu am de gând să le mai repet aici. Tot ce pot spune este: s-a petrecut un fapt normal. (…) Nici eu, nici soția mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate. Asta este clar”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu și soția sa au fost citați, vineri, la DNA Ploiești pentru a fi audiați în calitate de martori în legătură cu achiziționarea unui apartament la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

În acest dosar mai apare și numele omului de afaceri Dragoș Dobrescu.




Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 175
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante