Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Monica Columbeanu şi-a recâştigat copilul

Scris de :     2011-04-04 14:35

Magistraţii au decis să îi acorde Monicăi Columbeanu custodia copiluiui. Tribunalul Bucureşti a admis plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu. Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei pentru îngrijirea copilului. În primă fază, Monica pierduse custodia în faţa lui Irinel, care a ţinut-o pe fetiţă la vila de la Izvorani.

Irina va ramane la Monica ColumbeanuCei doi au avut mai întâi termen la Tribunalul Bucureşti, în procesul pentru custodia fiicei, iar apoi la Judecătoria Buftea, pentru divorţ. La procesul de la Tribunal, afaceristul de la Izvorani a venit cu noi probe şi anume nişte “tarife” care ar fi fost practicate de Moni cândva în trecut, insinuând că aceasta s-a prostituat.

În pauza procesului, Monica l-ar fi abordat pe Irinel şi l-ar fi întrebat ce face Irina, fiica lor. Au purtat o discuţie de câteva zeci de secunde, apoi Monica a zâmbit împăciuitor şi s-a îndepărtat. Când şedinţa a fost reluată, s-a discutat despre pensia alimentară. Irinel a spus că e dispus să plătească 2.000 de lei lunar , dar Monica a cerut să se calculeze procentual în funcţie de venituri, informează Antena 3.
Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 641
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste