Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

UPDATE. Ne-a scris Vîntu. Vezi scrisoarea

Scris de :     2011-01-19 17:06

UPDATE. Joi, 11.50. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este din nou internat în Spitalul Floreasca din Capitală, acesta având o rotulă spartă.

Sorin Ovidiu VintuConform surselor citate de Agerpres, Sorin Ovidiu Vîntu suferă şi de o fragilitate osoasă, cauzată de poliomelita pe care a avut-o în copilărie.

Vîntu a mai fost internat tot la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru probleme mai vechi cardiace, fiind externat pe 11 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, internarea lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost motivul invocat de avocaţii săi la Tribunalului Bucureşti, unde se judecă procesul în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului.

Sorin Ovidiu Vîntu are interdicţia de a părăsi teritoriul României şi este obligat să se prezinte la toate termenele procesului de la Tribunalul Bucureşti.

—————————-

Incredibil, dar adevărat. În loc să primim, de la fostul patron din umbră al ziarului ZIUA, lefurile pe care ni le datorează, pe mailul personal mi-a venit o epistolă în care Sorin Ovidiu Vîntu se plânge că e persecutat de judecătoare şi e victima unui editorial al unui coleg de la România Liberă.

Adresa de pe care a plecat comunicatul este S.O.Vintu@gmail.com.

Măi să fie, s-a întors lume cu fundu-n sus! Parcă marele mogul, însuşi, cerea mai an statului să se întărească pentru a nu-l mai fura el. Acum ce nu-i convine? Vezi în continuare…


comunicat sorin ovidiu vintu
Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 103
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste