Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Procurorii îl verifică pe Vîntu la rotulă

Scris de :     2011-01-25 19:24

Procurorii fac verificări la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti unde s-a internat Sorin Ovidiu Vîntu, au declarat pentru HotNews.ro surse din rândul medicilor. Procurorii verifică documentele medicale ale lui controversatului om de afaceri.

sorin-ovidiu-vantuMarţi Vîntu nu s-a prezentat la procesul de la Tribunalul Bucureşti avocaţii invocând faptul că acesta este internat pentru investigaţii suplimentare în urma unei fracturi la rotulă.

Tribunalul Bucureşti a amânat marţi judecarea procesului lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru ziua de 15 februarie, după ce a luat act că acesta este internat în spital, tot atunci urmând să decidă dacă îi permite să plece la Viena, pentru operaţie. Vîntu s-a internat luni, cu o zi înaintea procesului, în care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul prăbuşirii Fondului Naţional de Investiţii (FNI).

Avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu au depus în instanţă două radiografii, arătând că omul de afaceri a suferit o “fractură rotuliană dreaptă”, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Capitală, notează Mediafax.

Apărătorii au insistat că Vîntu preferă să facă intervenţia chirurgicală pentru fractura la genunchi la clinica din Viena unde anterior a fost operat la inimă, datorită faptului că intervenţia va necesita “cu siguranţă” anestezierea clientului lor, care are probleme cardiace.

La înfăţişarea de marţi ar fi trebuit audiaţi primii martori din acest dosar al lui Vîntu, Liviu Luca şi Căciulă Anca, fosta soţie a lui Nicolae Popa, care s-au prezentat la instanţă.
Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 55
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...