Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Studentă japoneză ucisă. Taximetristul din dosar, urmărit penal

Studentă japoneză ucisă. Taximetristul din dosar, urmărit penal

scris de L.M.
486 Afisari

Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei lângă pădurea din Corbeanca, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului General, pentru că a condus taxiul deşi avea permisul de conducere anulat.

Studentă japoneză ucisă. Taximetristul din dosar, urmărit penal

Studentă japoneză ucisă. Taximetristul din dosar, urmărit penal

Potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, “în continuarea cercetărilor efectuate în cauza cunoscută mass-media sub denumirea „studentă japoneză ucisă„ , în care se efectuează cercetări faţă de inculpatul Nicolae Vlad sub aspectul comiterii unor infracţiuni de omor calificat şi deosebit de grav, viol, violare de domiciliu şi tâlhărie, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ au dispus, la data de 3.09.2012, extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă învinuitul Răzvan-Viorel Covali sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat, în formă continuată”.

În conformitate cu probatoriul administrat până în acest moment al urmării penale a rezultat că în perioada în perioada iulie-august 2012, în mod repetat, învinuitul Răzvan-Viorel Covali a condus pe drumurile publice autoturismul deşi avea permisul de conducere anulat.

“Menţionăm că potrivit probelor administrate în seara zilei de 15.08.2012, în jurul orelor 2030 Nicolae Vlad inculpatul a abordat victima (cetăţean japonez) în incinta Aeroportului Henri Coandă, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi. În acest context, inculpatul a urcat, împreună cu victima, în taxi, condus de învinuitul Răzvan-Viorel Covali, însă au coborât după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Au fost observaţi în acel loc de către conducătorul autoturismului taxi, învinuitul Răzvan-Viorel Covali după aproximativ 2 minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers, iar, două zile mai târziu, în acelaşi loc, a fost descoperit cadavrul victimei”, susţin procurorii PÎCCJ..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS