Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Vîntu, verificat de judecatoare dacă e la injecţie

Scris de :     2011-01-10 16:20

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul de Urgenţă “Foreasca” din Capitală pentru a verifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vântu care au spus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru o injecţie, informează Mediafax.

Sorin Ovidiu Vintu a lipsit de la proces pentru c-a facut o injectie

Sorin Ovidiu Vîntu

Unul dintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientului său prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” unde i s-a făcut o injecţie şi unde a fost oprit pentru alte investigaţii.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat să se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie susţinut cu acte justificative emise de Spitalul “Floreasca”.

Avocaţii au intenţionat să prezinte un document medical, dar magistratul a susţinut că nu poate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis şi că vrea să telefoneze la Spitalul “Floreasca” pentru a verifica informaţia privind internarea lui Vîntu.

Discuţiile în dosar vor fi reluate după finalizarea copierii şi după verificarea informaţiilor privind internarea omului de afaceri la Spitalul “Floreasca”.
Alte stiri din: Lumea justitiei Afisari - 36
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste