Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Noi date despre incendiul devastator de la centrul comercial din Afumaţi

Scris de :     2019-05-07 10:02

Poliţiştii vor desfăşura, marţi, o anchetă la centrul comercial din Afumaţi, judeţul Ilfov, unde a avut loc un incendiu violent în urmă cu o zi, urmând a fi stabilită cauza producerii acestuia. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, urmează să fie deschis un dosar penal de distrugere.

Dimineaţă (marţi dimineaţă, n.r.) nu se stinsese incendiul, ardea mocnit. După ce se termină incendiul, colegii mei o să desfăşoare activităţi de cercetare la faţa locului fiindcă se întocmeşte, cu siguranţă, un dosar sub aspectul întocmirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Potrivit sursei citate, ancheta va fi una in rem.

„Trebuie să se stabilească, cu ajutorul pompierilor, cauza incendiului – dacă a fost o cauză voluntară sau involuntară. Dacă se stabileşte că a fost din culpă, va fi dosar pentru distrugere din culpă. Dar aşteptăm verdictul pompierilor”, a mai subliniat Romanescu.

Pompierii au intervenit, luni, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi. Pentru a stinge flăcările au fost mobilizate aproape 30 de autospeciale.

Un bărbat cu o tăietură la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului şi a fost transportat la spitalul Floreasca. De asemenea, alte două persoane au fost intoxicate cu fum şi au fost duse la spitalul Pantelimon: o femeie gravidă şi un bărbat.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 83
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante