Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto)

Obuz neexplodat, găsit în Sectorul 6 al Capitalei

Scris de :     2018-04-10 15:55

Un obuz neexplodat a fost găsit de angajaţii Apa Nova pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, iar o echipă de intervenţie a specialiştilor de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani a ridicat obiectul metalic, l-a pus într-o cutie specială şi va fi transportat pentru distrugere.

Potrivit Poliţiei Capitalei, prezenţa obuzului pe Aleea Dreptăţii din Sectorul 6 a fost sesizată prin 112 de angajaţii Apa Nova, care făceau lucrări în zonă.

Poliţiştii Secţiei 21 au asigurat zona, iar specialiştii de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, prezenţi la faţa locului, au ridicat obuzul.

Purtătorul de cuvânt al Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă – Ciolpani, Lucian Apostol, a declarat pentru News.ro că proiectilul a fost depozitat într-o cutie specială pentru a fi transportat la Ciolpani, unde va fi distrus.

Apostol a precizat că proiectul explozibil are calibrul de 152 de milimetri şi o rază de acţiune de cinci sute de metri, fiind, cel mai probabil, din al Doilea Război Mondial.

Potrivit lui Apostol, ISU a verificat întreaga zonă şi nu au mai fost găsite astfel de obiecte.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 57
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante