Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Poliţistă însărcinată, agresată în timpul unei misiuni (video)

Scris de :     2019-06-04 18:08

O poliţistă din Argeş, însărcinată în luna a 5-a, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict.

Potrivit Poliţiei Argeş, membrii unei familii din Vultureşti s-au luat la ceartă, iar o femeie a leşinat, astfel că a fost chemată ambulanţa. La faţa locului a mers şi o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, formată dintr-un poliţist şi o poliţistă.

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leşinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanţă pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale.

„Poliţista a împiedicat agresiunea, asigurând securitatea echipajului medical şi a femeii care solicitase îngrijiri medicale”, spun poliţiştii.

Poliţista, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă. Ca să scape, ea a folosit spray-ul iritant-lacrimogen din dotare.

„Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni şi nu au fost înregistrate pagube materiale. Ulterior evenimentului, poliţista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni”, arată Poliţia Argeş.

Individul care a bruscat-o pe polițistă, un bărbat de 29 de ani din Vulturești, a dispărut de la locul atacului. A fost găsit abia după două zile şi, între timp, arestat pentru ultraj.

Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru ultraj, cel care a agresat poliţista fiind arestat preventiv.
Alte stiri din: Investigatii Afisari - 66
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante