Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Ponta e acuzat că nu a declarat o sponsorizare

Scris de :     2011-02-11 11:04

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat că preşedintele PSD, Victor Ponta, a primit o “sponsorizare de câteva sute de mii de euro” din partea firmei Colina Motors.

Ponta e acuzat ca nu a declarat o sponsorizare

foto: Gândul

El spune că informaţia este “de pe un site pe internet”. Şeful ANAF a completat întrebându-se retoric: “Credeţi că o sponsorizare de acest gen e trecută în acte?”, informează Gândul.

Blejnar spus că “la un raliu de la Iaşi, domnul Ponta a alergat pe o maşină de la Collina Motors” şi a susţinut că “asigurarea maşinii a fost 20 de mii de euro, iar maşina a costat 300 de mii de euro.”

În replică, Victor Ponta spune că maşina de raliu a fost doar “împrumutată” şi nu poate costa “cât zice el”. Ponta l-a calificat pe şeful ANAF drept “un politruc care strânge bani pentru partid”, întrebându-l de ce nu face o “sesizare la DNA“.

Alte stiri din: Investigatii Afisari - 111
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste