Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Alegeri-2012 BEC: Unde şi de ce se anulează alegerile

Alegeri-2012 BEC: Unde şi de ce se anulează alegerile

scris de M.A.
202 Afisari

Alegeri 2012 – BEC (Biroul Electoral Central) anulează alegerile. Este vorba despre câteva localităţi, din judeţele Dâmboviţa, Teleorman şi Arad, dar şi în Curcani şi Mangalia.

Alegeri-2012 BEC: Unde şi de ce se anulează alegerile

Alegeri-2012 BEC: Unde şi de ce se anulează alegerile

Potrivit BEC, alegerile din 10 iunie, pentru funcţia de primar în localităţile Moeciu (judeţul Dâmboviţa), Răsmireşti (judeţul Teleorman) şi Târnova (judeţul Arad), vor fi reluate. De asemenea, s-a mai decis repetarea alegerilor pentru funcţia de primar, dar şi pentru Consiliul Local în localităţile Curcani (judeţul Călăraşi) şi Mangalia (judeţul Constanţa).

Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei Biroului Electoral în care au fost analizate circa o sută de sesizări venite din întreaga ţară pe tema desfăşurării alegerilor locale, transmite Agerpres. Marian Muhuleţ a spus că BEC va mai avea în cursul zilei o şedinţă, pentru a analiza alte cereri sosite mai târziu. Potrivit acestuia, pentru rezultatele finale ale alegerilor locale se mai aşteaptă sosirea datelor centralizate din judeţele Prahova şi Teleorman, ele urmând să fie date publicităţii cel mai târziu joi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult