Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte | Wang Fuman, băiețelul cu părul de gheață | Ce își doresc românii în 2018

Alin Berbecaru, noul președinte UNPR București

Scris de :     2018-02-08 16:54

Alin Berbecaru, Secretar General Adjunct al UNPR, a fost numit joi, 8 februarie 2018, in functia de Presedinte al Organizatiei UNPR Bucuresti.

Berbecaru este membru fondator al UNPR.

În momentul de față,  la Curtea de Apel București se află pe rol procesul privind Protocolul de fuziune dintre PMP și UNPR, semnat în urmă cu un an și jumătate de Traian Băsescu și Valeriu Steriu.

Următorul termne al procesului va avea loc pe 16 februarie 2018. „Avem dovezi clare și indubitabile că PMP prin conducătorii săi a încălcat flagrant înțelegerile inițiale și protocolul de fuziune, că fostul președinte al UNPR Valeriu Steriu a semnat un protocol fără a avea mandatul partidului, că PMP are datorii mari și vrea probabil să le achităm noi, că deciziile privind fuziunea au fost luate de organismele de conducere în mod nestatutar și nelegal.

De aceea, afirmăm încă o dată, că UNPR a fost este și va rămâne un partid de sine stătător înscris în Registrul Partidelor Politice la poziția 48, își va continua activitatea potrivit doctrinei sale și propriului statut”, precizează Ion Răducanu, președintele UNPR.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 451
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante