Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Atenţie proprietari! Şef nou la ANRP

Scris de :     2011-10-05 12:49

Crinuţa Nicoleta Dumitrean a fost eliberată de premierul Emil Boc din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), la cererea ei, printr-o decizie publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Crinuta Dumitrean (Agerpres)

În locul demisionarei Crinuţa Dumitrean, premierul a numit-o pe Dorina Danielescu în funcţia de preşedinte al ANRP, cu rang de secretar de stat. Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANPR), Remus Virgil Baciu, a fost arestat, la sfârşitul lunii august pentru că ar fi primit peste 400.000 de lei în schimbul urgentării soluţionării anumitor dosare de despăgubire a unor foşti proprietari de imobile naţionalizate.Instanţa a motivat arestarea lui Remus Baciu prin faptul că acesta a dat dovadă de perseverenţă infracţională.

Baciu era deja judecat pentru alte fapte de corupţie, şi că a folosit instituţiile statului în interesul său.Curtea de Apel Bucureşti emis, duminică 28 august, un mandat de arestare preventivă pe numele lui Remus Virgil Baciu, fostul vicepreşedinte al ANRP, la cererea procurorilor anticorupţie. Procurorii susţin că Baciu ar fi primit peste 400.000 de lei în schimbul urgentării soluţionării anumitor dosare de despăgubire a unor foşti proprietari de imobile naţionalizate.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 384
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante