Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

UPDATE Băsescu renunţă la Legea Sănătăţii

Scris de :     2012-01-13 18:30

UPDATE 19,05. Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul

——————

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii.

Băsescu renunţă la Legea Sănătăţii

“Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate. Am discutat de altfel cu primul-ministru intenţia de a face acest lucru. Şi o fac eu pentru că aici a fost comisia prezidenţială, aici au fost oamenii specialişti care s-au dedicat încercării de a pune un diagnostic şi de a da nişte soluţii”, a declarat Băsescu, vineri seară, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că a observat că s-a folosit “masiv” dezinformarea pe tema proiectului noii legi a Sănătăţii. Cea mai mare “minciună” a fost legată de privatizarea SMURD.
“Am observat totuşi că în aceste zile s-a folosit masiv dezinformarea şi aş vrea să fac câteva precizări.

Cea mai mare minciună promovată continuu este legată de SMURD, deşi proiectul legii se află şi pe site-ul MS şi pe site-ul Preşedinţiei, continuă aceiaşi minciună: privatizarea sau desfiinţarea sau afectarea SMURD. Nu spun decât că este o minciună“, a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.
El a susţinut că o altă “minciună” legată de proiectul legii este acuzaţia că se vor “înfrupta privaţii” din banii de Sănătate
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 500
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante