Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Blaga: Nu se caută premier. Băsescu nu a fost la întâlnirile liderilor PDL

Scris de :     2011-02-14 22:14

Vasile Blaga a declarat luni seara, la TVR, că nu are vreo informaţie potrivit căreia guvernatorului BNR Mugur Isărescu i s-ar fi propus funcţia de premier.

Traian Basescu si Vasile Blaga au cam stricat prieteniaPremier este Emil Boc. Deci nu am o astfel de informaţie”, a spus Vasile Blaga.  Secretarul general al PDL a  recunoscut că nu are nicio informaţie conform căreia se caută un înlocuitor pentru premierul Emil Boc.

“Noi avem un Guvern al coaliţiei condus de Emil Boc“, a subliniat politicianul, care a adăugat că, pentru a se căuta un înlocuitor, ar trebui ca Emil Boc să-şi fi dat demisia, ori nu este aceasta situaţia.

Vasile Blaga a confirmat informaţiile potrivit cărora liderii PDL au avut mai multe întâlniri duminică şi luni, însă a precizat că preşedintele Traian Băsescu NU a participat la aceste şedinţe

Blaga a subliniat că liderii PDL au avut trei întâlniri cu premierul Emil Boc – una duminică seara, una luni la prânz şi una luni seara, dar la niciuna nu a participat şeful statului. Vasile Blaga a precizat că la aceste întâlniri premierul Emil Boc a prezentat situaţia economico-socială a ţării.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 60
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste