Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Ce anunţuri surpriză a făcut Antonescu după şedinţa CNEx. Cine zice ca a trădat

UPDATE Ce anunţuri surpriză a făcut Antonescu după şedinţa CNEx. Cine zice ca a trădat

scris de M.A.
307 Afisari

UPDATE 18,38. Preşedinte interimar al PNL sector 1 a fost desemnat, prin votul Consiliului National Extraordinar, viceliderul deputaţilor liberali, Eugen Nicolăescu. În ceea ce priveşte organizaţiile PNL din Mehedinţi şi Dâmboviţa, conducerea urmează să fie asigurată, interimar, de preşedintele organizaţiei PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, la Mehedinţi, şi de Mihai Bolintiru la Dâmboviţa.

marcel_vela_pnl

Marcel Vela conduce de astazi filialele PNL din Caras-Severin si Mehedinti

După luarea hotărârii, Marcel Vela a declarat: „Este o sarcină provizorie care mă onorează . Vom face o echipa bună cu toţi liberalii din judet, cât şi cu aliaţii din USL . Sper ca împreună să câştigăm alegerile parlamentare din 9 decembrie şi apoi să organizăm în pace şi bunăvoire alegerile din Filiala PNL Mehedinţi. Totodată, voi atrage către PNL noi membri, persoane de calitate şi vectori de imagine ai judeşului vecin şi prieten”.
Referitor la dizolvarea Biroului Teritorial PNL Sector 1, Antonescu a explicat că principalul motiv a vizat modul în care conducerea filialei a acţionat ”în contradicţie cu strategia şi interesele şi uneori cu deciziile PNL”, acuzându-i de ”trădare”.
”Vorbim despre faptul că este de neacceptat ca în vreme ce un întreg partid, cu toţi oamenii săi, se mobilizează, dă o bătălie politică în numele a milioane de oameni, unii dintre noi să trădeze. Cuvântul e spectaculos, dar e simplu. Nu a uitat nimeni ce s-a întâmplat la referendum, în plină campanie electorală, când domnul Andrei Chiliman a citit declaraţii scrise de domnul Dan Andronic sau de ucenici din şcoala acestui maestru care i-a nenorocit pe toţi de la Năstase la Băsescu, trecând prin Tăriceanu. Nu a uitat nimeni cum domnul Vlad Moisescu ne-a calificat pe toţi drept grup infracţional şi nu poate nimeni să ignore faptul că atunci când porneşti o bătălie poţi pleca cu trădători în rândurile tale, dar asta pentru că nu îi ştii. În momentul în care îi ştie toată lumea, îi vede toată lumea, te pui într-o postură ridicolă şi îi descurajezi şi pe oamenii pe care îi chemi după tine. Nu avem cum să dăm bătălia cu adversari atât de puternici, dacă nu avem acest minimum de coerenţă”, a spus acesta.
Antonescu a precizat că motivele dizolvării conducerii celor două organizaţii ale PNL – Dâmboviţa şi Mehedinţi – au vizat slaba capacitate a acestora de a ”ţine pasul cu celelalte filiale”. ”În cazurile Mehedinţi şi Dâmboviţa, motivele au fost ineficienţa, slaba performanţă a organizaţiilor, incapacitatea de a trage membri noi şi oameni importanţi din judeţele respective. Faptul că de mai multă vreme, pe parcursul acestui ciclu electoral, noi am atras atenţia conducătorilor acestor organizaţii că trebuie să facă ceva să ţină pasul cu celelalte organizaţii, că, deşi suntem şi rămânem colegi şi prieteni, nu putem să continuăm cu formule care nu reuşesc să ţină pasul din punct de vedere al performanţei organizatorice şi electorale”, a afirmat Antonescu.
Acesta a explicat că, în Biroul Politic Central al PNL, propunerea ca Vlad Moisescu să fie schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei Sector 1 a fost aprobată cu 24 de voturi pentru, şase împotrivă şi două abţineri, în timp ce propunerea dizolvării Biroului Teritorial al PNL Sector 1 a fost aprobată cu 25 pentru, şase împotrivă şi trei voturi anulate.
În Consiliul Naţional Executiv cele două decizii privind organizaţia sector 1 au fost adoptate cu 42 voturi pentru, 15 voturi împotrivă, un vot anulat.
De asemenea, în ceea ce priveşte demiterea preşedinţilor şi dizolvarea Birourilor în Dâmboviţa şi Mehedinţi şi aceste decizii au fost adoptate, cu majoritate de voturi, de către Biroul Politic Central şi apoi de Consiliul Naţional Executiv.

–––––––––––-

Crin Antonescu a anunţat că la Consiliul Naţional Executiv al PNL s-a aprobat demiterea preşedinţilor filialelor PNL sector 1 Bucureşti, PNL Mehedinţi şi PNL Dâmboviţa, precum şi dizolvarea Birourilor teritoriale ale acestora.

Ce anunţuri surpriză a făcut Antonescu după şedinţa CNEx

Ce anunţuri surpriză a făcut Antonescu după şedinţa CNEx

El a precizat că decizia demiterii preşedintelui PNL Sector 1 au fost luată cu 42 de voturi „pentru”, 15 „împotrivă” şi un vot anulat, un vot identic fiind înregistrat pentru dizolvarea Biroului teritorial PNL Sector 1. Potrivit lui Antonescu, şi deciziile privitoare la conducerile PNL Dâmboviţa şi PNL Mehedinţi s-au luat „cu un vot categoric”.

Consiliul Naţional Executiv (CNEx) al PNL a aprobat, în şedinţa de vineri, derogările de vechime pentru George Becali, Daniel Barbu, Vlad Nistor, Rareş Bogdan, Sorin Ilieşiu, Victor Ciorbea, care candidează la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a mai spus Crin Antonescu. El a precizat că au fost supuse aprobării Consiliului Naţional Executiv al PNL derogări de vechime pentru 26 de persoane care au fost propuse pentru a candida.

Crin Antonescu a anunţat că primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, va fi coordonatorul naţional al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. “S-a mai decis, tot în unanimitate, ca Rareş Mănescu să fie coordonatorul naţional al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare”, a spus Antonescu.

Potrivit PNL, această decizie a fost adoptată, în unanimitate, de Consiliul Naţional Executiv al partidului.

12 comentarii

vodka 19-10-2012 - 17:40

Baciul lipovean
Şi cu ce-l vrâncean,
Mări, se vorbiră,
Ei se sfătuiră
Sa va penelescă
Piei sa va beleasca!

Huhu Ciu 19-10-2012 - 17:53

Nu esti autenticul Vodka!

vodka 19-10-2012 - 17:55

Corect!

Huhu Ciu 19-10-2012 - 17:52

Golanul, derbedeul, ciobanul Bescali nu are ce cauta in PNL!

PNL va pierde voturi din cauza badaranului Becali!

vodka 19-10-2012 - 17:57

Prea tarziu, berbecule !!! Raul a fost deja facut.
Brisca baciului vrancean se apropie… pazea la fudulii!

Huhu Ciu 19-10-2012 - 18:07

:)), ‘reai al dracului de pedelist-basist, ptiu!

vodka 19-10-2012 - 18:25

Antonescu si viitorul vice-presedinte Becali vor elibera partidul de liberali, o sa fie consens total, absolut si categoric. Pana il da Becali afara si pe Antonescu.

vodka 19-10-2012 - 18:27

Corect !!!

Huhu Ciu 19-10-2012 - 19:21

:))), mareee porc esti pedelistule-basist bautor de vodka!

vodka 19-10-2012 - 19:19

HUOO REDACTIA !!!

Mai nou acum, cum puneti un articol despre Antonescu, imediat se simte miros de cacareaza de oaie, ce inseamna acesta, nu va este rusine ???

Eu cred ca faceti intentionat, platiti de Ponta, ca sa improscati liberalii cu aluzii la ciobaniii de la conducerea PNL si Becali si alte alea.

Si cand ma gandesc ca Rosca Stanescu e liberal. Pai nu dupa urma lui mancati azi o paine? Sa nu fi fost Ziua veche, nu era nici Ziua Veche!

Plus ca nu ati investit in blocul nou al lui Vantu pentru redactie, si v-ati incasat salariile intregi ca niste lacomi, si ati tocat tot!

vodka 19-10-2012 - 19:20

Foarte corect !

vodka 19-10-2012 - 19:20

Like!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult