Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
China, cel mai mare creditor al SUA | Cele mai relevante kitsch-uri româneşti | Un pacient a cântat la chitară în timp ce era operat pe creier | Rogozin amenință România | Secretele trecerii în rezervă a şefului STS

Ce i-a adus Gabriel Oprea lui Sorin Grindeanu la guvern

Scris de :     2017-06-16 15:49

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu Gabriel Oprea, fostul vicepremier și ministru al apărării. Este neclar care a fost motivul întâlnirii sau ce au discutat cei doi. Cert este faptul că Gabriel Oprea a adus cu el câteva sticle de vin Rose de Recaș, pe care le-ar fi oferit premierului.
Gabriel Oprea a fost de mai multe ori ministru al apărării și chiar viepremier în mai multe guverne. După ce a fost folosit de Traian Băsescu pentru ca fostul președinte să asigure o majoritate confortabilă în Parlament, Oprea a trecut de partea lui Victor Ponta, devenind chiar vicepremier.

Gabriel Oprea își încetase cariera politică după ce mai multe acuzații de corupție l-au forțat să-și dea demisia.

Este neclar dacă întâlnirea cu Grindeanu este un semn că Oprea vrea să reintre în politică ca parte a unui eventual guvern Grindeanu II. Oprea este nașul de cununie al lui Victor Ponta care s-a aflat, la rândul său, la Palatul Victoria.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 1,756
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Vremea se va răci în toată ţara Citeste
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii