Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Donald Trump va trimite astronauții pe Lună și pe Marte | Ce generali a făcut şi avansat Iohannis de 1 Decembrie 2017 | Primul transplant de creier | Google Maps primeşte o interfaţă nouă | Un tablou de Leonardo da Vinci, vândut cu peste 450 milioane de dolari

Ce i-a adus Gabriel Oprea lui Sorin Grindeanu la guvern

Scris de :     2017-06-16 15:49

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu Gabriel Oprea, fostul vicepremier și ministru al apărării. Este neclar care a fost motivul întâlnirii sau ce au discutat cei doi. Cert este faptul că Gabriel Oprea a adus cu el câteva sticle de vin Rose de Recaș, pe care le-ar fi oferit premierului.
Gabriel Oprea a fost de mai multe ori ministru al apărării și chiar viepremier în mai multe guverne. După ce a fost folosit de Traian Băsescu pentru ca fostul președinte să asigure o majoritate confortabilă în Parlament, Oprea a trecut de partea lui Victor Ponta, devenind chiar vicepremier.

Gabriel Oprea își încetase cariera politică după ce mai multe acuzații de corupție l-au forțat să-și dea demisia.

Este neclar dacă întâlnirea cu Grindeanu este un semn că Oprea vrea să reintre în politică ca parte a unui eventual guvern Grindeanu II. Oprea este nașul de cununie al lui Victor Ponta care s-a aflat, la rândul său, la Palatul Victoria.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 1,760
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante