Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

UPDATE Băsescu a retras Legea Sănătăţii. Proteste la Cotroceni

Scris de :     2012-01-13 21:30

UPDATE ora 21,30- Manifestanţii plecaţi din Piaţa Universităţii au ajuns vineri în jurul orei 20,45 în faţa Palatului Cotroceni, pe str. Dr. Marinescu, unde erau aşteptaţi de alţi aproximativ 300 de manifestanţi care scandau sloganuri împotriva preşedintelui Traian Băsescu. În faţa Palatului Cotroceni se află forţe masive de ordine.
Pe tot traseul între Piaţa Universităţii şi Palatul Cotroceni manifestanţii au strigat sloganuri pro Arafat şi împotriva preşedintelui Băsescu.
——————————————-

UPDATE 19,35. Bucureştenii care au manifestat, vineri seară, în Piaţa Universităţii pentru susţinerea dr. Raed Arafat au plecat, în jurul orei 19,30, în coloană, pe bd. Regina Elisabeta, spre Palatul Cotroceni.
Ei sunt însoţiţi de forţele de ordine. Conform aprecierilor jandarmilor, la manifestaţie participă în jur de 800 de persoane, care mărşăluiesc în coloană, scandând în continuare sloganuri pro-Raed Arafat şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu, solicitând alegeri anticipate. De asemenea, ei îi îndeamnă pe toţi cei întâlniţi în drum să îi însoţească în marşul lor. La protestul din Piaţa Universităţii, oamenii au cerut de mai multe ori demisia Guvernului şi au scandat sloganuri împotriva alegerilor comasate.

—————————–

Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, consideră că retragerea proiectului de lege a Sănătăţii promovat de actuala Putere este victoria cetăţenilor, dar acest moment nu trebuie să ducă la încetarea dezbaterii privind reforma în domeniu.

victor-ponta

Ce vrea Ponta după ce Băsescu a retras Legea Sănătăţii

Potrivit unui comunicat de presă al PSD remis vineri Agerpres, Ponta a salutat îndemnul adresat Guvernului de către preşedintele Traian Băsescu de retragere a proiectului de lege. ‘Trec peste ipocrizia preşedintelui, care a forţat promovarea acestui proiect, pentru a puncta necesitatea acestui gest. Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii din dezbatere reprezintă o victorie a întregii societăţi româneşti, organizaţii ale societăţii civile şi presă. Este cea mai importantă victorie a românilor împotriva actualului regim, victorie care arată solidaritatea cetăţenilor în faţa abuzurilor repetate ale actualei Puteri’, a afirmat liderul PSD.
În opinia sa, nu trebuie să înceteze dezbaterea privind reforma sistemului de Sănătate, deoarece ‘reforma nu se identifică cu Traian Băsescu’. ‘Uniunea Social Liberală respinge categoric abordarea: dacă nu se face cum vreau eu, atunci nu se face! Acest moment trebuie, dimpotrivă, să ducă la continuarea dezbaterii, pentru realizarea unui proiect corect de reformare a unui sistem care are nevoie de reformă. USL va promova un astfel de proiect, în urma unor dezbateri ample cu toţi actorii sociali. Un proiect serios de reformă nu poate fi decât rezultatul unei astfel de dezbateri’, a subliniat Victor Ponta.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 509
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante