Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cezar Preda şi Ioan Oltean se ceartă pe Guvernul Ponta

Cezar Preda şi Ioan Oltean se ceartă pe Guvernul Ponta

scris de M.A.
187 Afisari

Cezar Preda şi-a apostrofat colegul, Ioan Oltean, secretarul general al PDL, după ce acesta a sugerat că partidul ar putea vota Guvernul Ponta, în Parlament.

ioan oltean

Ioan Oltean

Ioan Oltean a fost întrebat, la depunerea candidaturilor PDL pentru Primăria şi Consiliul Local Bistriţa, dacă trece Guvernul Ponta. „Da, sigur că da, nu este niciun interes. Noi, PDL, nu avem niciun interes să nu treacă Guvernul Ponta. Dimpotrivă, dorim să treacă şi să guverneze România. O să vedem care este programul de guvernare, nu mă pot exprima aprioric dacă o să votăm, care este garnitura de miniştri care vor încerca să guverneze şi, în funcţie de aceste două elemente, PDL va decide dacă va vota acest Guvern„, a declarat Ioan Oltean, potrivit Mediafax.

„Presupun că Ioan Oltean era foarte stresat cu depunerea candidaturilor, altfel nu-mi explic cum a spus că PDL ar putea vota un guvern USL. PDL este un partid de opoziţie căruia USL i-a dărâmat un guvern la 60 de zile de la instalarea acestuia şi nu va beneficia de la PDL niciodată nici de votul său şi nici de acordarea unei perioade de graţie”, a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda a mai spus că guvernul USL trebuie să arate din prima zi românilor că a venit la guvernare să rezolve problemele românilor, „nu să invoce audituri sau greaua moştenire”.

6 comentarii

digital 01-05-2012 - 20:49

lasă mă gunoiere,că ai arătat tu,mă rom/nilor cum ai grijă de ei,gri-jania mă-tii de colector de kkt!

DXN 01-05-2012 - 21:05

Nordulmoldovei????

un crestin 01-05-2012 - 21:01

Amandoi au dreptate.

Cat priveste perioada de gratie, noul guvern in frunte cu premierul desemnat, nici nu are nevoie de vreuna. Premierul desemnat a precizat ca daca trece motiunea, mintenas isi poate intra in functie pentru ca s-a pregatit din timp. In plus, viitorul presedinte a promis sa schimbe si femeia de serviciu. Sa nu mai fie nici un cosmar din vechea oranduire.
Iata oamenii de tip nou dupa care tanjea d.l presedinte Ceausescu

un crestin 01-05-2012 - 21:15

Stati asa, m-am referit la cei doi din titlu, nu la cei doi forumisti de deasupra mea.

digital 01-05-2012 - 23:01

bine,mă,creștine!
de unde ești?!

un crestin 02-05-2012 - 00:31

O, tu ,nici visezi batrane:)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult