Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Cum arată Guvernul Dăncilă remaniat

Scris de :     2018-11-19 21:49

Premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea au anunțat cine sunt noii miniștri din Executiv. 

ECONOMIE: Pleacă Dănuţ Andruşca, vine Niculae Bădălău

MUNCĂ: Marius Budăi

DEZVOLTARE: Ilan Laufer

SPORT: Constantin Bogdan Matei

CULTURĂ: Daniel Breaz

COMUNICAŢII: Alexandru Petrescu

APĂRARE: Gabriel Leş

Viorica Dăncilă: „La Ministerul Transporturilor, Lia Olguța Vasilescu. Am văzut că are capacitatea de a duce la bun sfârșit proiecte majore pentru România. Mă refer la legea salarizării, legea pensiilor. Această capacitate, dublată de experiența în domeniul administrației, cred că o face pe Lia Olguța Vasilescu un candidat foarte bun pentru acest portofoliu.

Ministerul Muncii – am propus pe Marius Budăi, este șeful Comisiei pentru Buget, Ffinanțe și Bănci. Acest lucru este dublat și de experiența pe care o are în domeniul social, a fost director executiv la Casa de Pensii Botoșani și de asemenea director al Agenției Județene pentru Prestații Sociale Botoșani.

La Ministerul Economiei, nominalizarea este Niculae Bădălău. Am considerat că este nevoie de o persoană cu autoritate pentru a accelera activitatea în acest domeniu deosebit de important.

Ministerul Comunicațiilor – propunerea noastră este Alexandru Petrescu, fost ministru. Cred că experiența pe care o are îl ajută să dea un răspuns pozitiv provocărilor în cadrul acestui minister.

Ministerul Culturii – profesor universitar Daniel Breaz. Chiar dacă prin natura sa, cultura are în principal conotații artistice, avem nevoie de rigurozitatea matematică a d-lui profesor, care să miște lucrurile în bine în cadrul acestui minister.

„A fost o echipă guvernamentală dedicată, am văzut acest lucru în rezultatele de până acum, în creșterea economică”, a spus Viorica Dăncilă.”

 
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 50
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante