Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

De ce fac grevă japoneză deputaţii ţiganilor

Scris de :     2011-02-21 15:26

Deputaţii de etnie romă Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au decis să protesteze faţă de modul în care a fost mediatizată arestarea lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, cei doi intrând în grevă japoneză, potrivit hotnews.ro.

Madalin Voicu

foto:realitatea.net

„Eu mă detaşez şi mă izolez de toţi oamenii – indiferent de etnie – care sunt de sorginte infracţională. Sunt convins că sunt foarte multe persoane de etnie romă care comit infracţiuni, dar asta nu înseamnă că intrăm într-o competiţie cu majoritarii, care fură mai mult (…) iar dacă e ţigan, îl scoate în relief şi atragem atenţia înc-o data şi înc-o dată…”, a declarat luni, la Parlament, deputatul PSD, Mădălin Voicu, adăugând: „Mă deranjează foarte tare, în schimb, că şeful statului are astfel de relaţii cu astfel de oameni… sunt tras înapoi de aceste relaţii imperialo-regalo-prezidenţiale”.

„Nemultumirea mea şi a lui Mădălin este că, atunci când vorbim de o persoană de orice etnie, fie ea şi Bercea Mondial, este bine să nu generalizăm. Acest personaj pe noi nu ne onorează, de două zile se vorbeşte despre acest individ, de parcă cineva are nevoie de opinia sau de părerile lui”, a precizat liderul Partidei Romilor, deputatul Nicolae Păun.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 36
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste