Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Din Covasna. Traian Băsescu, mulţumit de ungurime pentru boicotul referendumului

Scris de :     2012-08-17 18:27

Aflat în Covasna, Traian Băsescu este mulţumit de “ungurime” pentru boicotul referendumului. Harghita şi Covasna au avut cea mai mică prezenţă la vot, după ce preşedintele suspendat şi premierul ungar Viktor Orban au făcut apel la neprezentare.

Basescu a multumit ungurimii pentru boicotul referendumului

In 2010, alaturi de prieteni - Basescu a multumit ungurimii pentru boicotul referendumului

“Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc“, a spus preşedintele suspendat Traian Băsescu, citat de Mediafax. De asemenea, Băsescua afirmat că maghiarii au participat în număr redus la referendum deoarece ei au înţeles “foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului” şi că ei “nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste”.

Întrebat de jurnalişti cum califică modul în care procurorii fac anchetele privind referendumul, el a spus că nu doreşte să comenteze pentru a nu fi acuzat că, de la Covasna, conduce activităţile Parchetului. “Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să spună că de prin Covasna. Totuşi, am câteva zile libere…”, a spus preşedintele suspendat.

Traian Băsescu se află, de vineri, în secuime, într-o vizită privată în judeţul Covasna, fiind cazat la Hotelul Clermont din Valea Zânelor. Vineri la prânz, împreună cu soţia sa, Maria, Traian Băsescu s-a plimbat pe malul Lacului Sfânta Ana.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 327
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante