Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

Scris de :     2013-03-27 14:31

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, spune că deocamdată nu are în intenţie să-l urmeze pe Traian Băsescu într-un eventul nou proiect politic al acestuia.

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

Emil Boc nu e atras deocamdată de proiectul politic al lui Băsescu

‘Nu am discutat de aşa ceva şi nu am în vedere aşa ceva în momentul de faţă’, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Emil Boc, întrebat fiind dacă îl va urma pe Traian Băsescu într-un viitor proiect politic, transmite Agerpres. Cu toate acestea, Emil Boc a spus că Traian Băsescu este cel mai important om politic al dreptei şi că nici un proiect politic pe această parte a eşichierului politic nu poate să-l ignore. El a răspuns astfel unei întrebări legate de intenţia preşedintelui Traian Băsescu de a pregăti o nouă formaţiune politică.

‘Nu ştiu şi nu am date să mă pronunţ în acest sens, cert este că nimeni nu poate nega faptul că Traian Băsescu este liderul de facto al dreptei în România, este cel mai important om politic care s-a afirmat ca om de dreapta. Acest lucru nu poate fi ignorat de nici un proiect politic din România. Nu mă întrebaţi acum de forme, de modalităţi de colaborare, că e prea devreme’, a menţionat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a spus că are încredere în Cristian Diaconescu, după ce acesta a anunţat înfiinţarea fundaţiei Mişcarea Populară. Pe de altă parte, Boc a precizat că va rămâne membru al PDL şi speră să fie refăcut parteneriatul cu Traian Băsescu.

‘Eu sunt mai idealist şi sper ca pe un termen scurt, mediu sau lung să fie din nou o colaborare şi un parteneriat cu preşedintele României. Nu mă întrebaţi acum, că nu ştiu în ce formă. (…) Cred că în acest moment este important să rămânem în partid şi să consolidăm obiectivul de a da proiecte României ca alternativă la ce face USL. (…) Nu mă aştept la un val de plecări din PDL, dar nici nu pot să le exclud’, a afirmat Emil Boc.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 51
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante