Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Guvernul va decide: Facultate în limba maghiară la UMF Târgu Mureş

Scris de : Andreea Mazilu     2012-03-12 14:44

Guvernul va adopta marţi o Hotărâre de Guvern care prevede înfiinţarea facultăţii în limba maghiară în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Tg Mureş.

UMF Targu Mures (tvmures.ro)

UMF Targu Mures (foto: tvmures.ro)

Executivul va aproba marţi o hotărâre prin care la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş se va înfiinţa o nouă facultate, în limba maghiară, a declarat, luni, pentru Agerpres, vicepremierul Marko Bela.

“Am convenit ca mâine Guvernul, printr-o HG, să aprobe înfiinţarea unei noi facultăţi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, care va cuprinde medicina generală în limbile maghiară şi engleză şi farmacia în limba maghiară, probabil”, a declarat, Marko Bela.

Luni dimineaţă, lideri ai PDL au declarat că Guvernul a fost mandatat de Coaliţie să găsească o soluţie la problema de la UMF Târgu Mureş.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 131
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante