Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Guvernul va decide: Facultate în limba maghiară la UMF Târgu Mureş

Scris de : Andreea Mazilu     2012-03-12 14:44

Guvernul va adopta marţi o Hotărâre de Guvern care prevede înfiinţarea facultăţii în limba maghiară în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Tg Mureş.

UMF Targu Mures (tvmures.ro)

UMF Targu Mures (foto: tvmures.ro)

Executivul va aproba marţi o hotărâre prin care la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş se va înfiinţa o nouă facultate, în limba maghiară, a declarat, luni, pentru Agerpres, vicepremierul Marko Bela.

“Am convenit ca mâine Guvernul, printr-o HG, să aprobe înfiinţarea unei noi facultăţi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, care va cuprinde medicina generală în limbile maghiară şi engleză şi farmacia în limba maghiară, probabil”, a declarat, Marko Bela.

Luni dimineaţă, lideri ai PDL au declarat că Guvernul a fost mandatat de Coaliţie să găsească o soluţie la problema de la UMF Târgu Mureş.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 131
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante