Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

MAE: Întâlnire între Corlăţean şi vicepreşedintele B’nai B’rith Europa

Scris de : C.P.     2012-11-06 20:30     7 comentarii

Titus Corlăţean, ministrul de Externe,  a avut, marţi, o întrevedere cu Erika Van Gelder, vicepreşedinte al organizaţiei B’nai B’rith Europa, context în care cei doi oficiali au exprimat îngrijorarea faţă de tendinţele din ultima perioadă, în unele state europene, de revalorizare a unor acţiuni şi poziţii xenofobe şi antisemite şi au condamnat ferm aceste manifestări.

MAE: Întâlnire între Corlăţean şi vicepreşedintele B’nai B’rith Europa politica interna

Întâlnire între Corlăţean şi Erika Van Gelder, vicepreşedintele B'nai B'rith Europa

Ministrul Afacerilor Externe a salutat iniţiativa B’nai B’rith Europa de a organiza, în următorii cinci ani, un proiect intitulat ‘Podurile Toleranţei‘, menit să aducă în atenţia publicului contribuţia comunităţii evreieşti la dezvoltarea identităţii europene, potrivit MAE.

‘Şeful diplomaţiei române a asigurat că proiectul va fi susţinut activ la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, având în vedere faptul că ţara noastră acţionează pentru conservarea patrimoniului simbolic, siturilor şi lăcaşelor de cult evreieşti, inclusiv printr-o colaborare activă cu toate organizaţiile evreieşti sau ale originarilor din România care au ca obiectiv prezervarea moştenirii culturale şi a patrimoniului comunităţii evreieşti din România’, precizează sursa citată.
Erika Van Gelder a exprimat, la rândul său, aprecierea pentru eforturile constante ale României legate de asumarea trecutului istoric şi onorarea memoriei victimelor Holocaustului. Ministrul Titus Corlăţean a reiterat hotărârea României de a continua aceste demersuri, inclusiv în domeniul educaţiei tinerei generaţii în spiritul toleranţei, nediscriminării şi respingerii antisemitismului.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 189
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
 1. teo

  Actiunile acestor state sunt justificate ! Ati devenit foarte obraznici si toata ziua va vaicariti cu holocaustul ! Cred ca este suficient de cat ati plans ca ni s-a facut deja greata ! de ce va considerati victime cand de fapr voi sunteti criminalii care ati instaurat comunismul in lume ?

  • Instaurind comunismul evreii au dus la aparitia Marelui Holocaust Rosu Comunist care a dus la uciderea a 120 milioane de oameni in lumea fosta comunista!

 2. Evreii astia din Bnai Brith sint stapinii lumii?

 3. S-a dus la dracu Imperiul Britanic. Si pe calea asta merg toate tarile mari din Occident (cu SUA in frunte). De la masonerie li s-a tras.

  • Mit Romney, evreu probabil, e al patrulea mare exportator de locuri de munca din SUA, catre China!
   Exportator si a tehnologiei americane spre China, bineinteles!

 4. Ce treaba au ji danii cu Europa? N-au parazitat-o destul? Le-a facut cotet langa Marea Moarta, nu le ajunge?

 5. La ce ajuta asta?

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Cod galben de ploi și intensificări ale vântului în 27 de județe Citeste