Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Nu trageţi în  PSD Timiş!

Scris de :     2019-05-28 16:43

PSD a pierdut alegerile din cauza imaginii extrem de negative a preşedintelului Liviu Dragnea. Din orice unghi am privi explicaţiile eşecului, ne învârtim în jurul numelui lui Dragnea, principalul responsabil pentru dezastrul de la europarlamentare: PSD a pierdut pentru că l-a avut preşedinte.

ALDE nu a trecut pragul pentru că s-a asociat cu el, iar Alianţa 2020 USR-Plus şi Pro România au reuşit rezultate spectaculoase tocmai pentru că l-au criticat pe şeful social-democraţilor.  Prima întrebare care se pune într-o astfel de situaţie este de ce PSD nu l-a debarcat mai devreme pe Liviu Dragnea, pentru a evita umilinţa din 26 mai? Cine e vinovat pentru păstrarea lui Daddy în funcţia de preşedinte? Unii se grăbesc să ceară capete, demisii şi măsuri drastice, uitând că în toamna anului trecut a existat o mişcare în PSD ce se dorea să-l tragă pe Dragnea pe linie moartă, însă a fost înăbuşită tocmai datorită inconsecvenţei, neseriozităţii şi lipsei de deminitate a unor grei din PSD, care au vorbit una şi au votat alta.

Haideţi să ne amintim cât de vocali şi de critici au fost unii preşedinţi de organizaţii înaintea celebrului CEX din septembrie 2018, pentru ca la votul final să aibă coloană vertebrală doar OPT lideri judeţeni. Printre aceştia s-a numărat şi preşedintele, interimar pe atunci, al PSD Timiş, Călin Dobra, care a rămas ferm pe poziţie, riscând represalii drastice, aşa cum bine se ştie că Daddy  obişnuia să procedeze cu cei care îi ieşeau din cuvânt.

Dobra şi-a asumat acest risc uriaş, doar pentru a nu trăda poziţia exprimată de colegii din Timiş, care îl mandataseră să voteze împotrivă. Alţi lideri, mult mai influenţi şi cu o notorietate mai mare, nu au avut această demnitate şi au revenit  imediat în tabără lui Dragnea, evident, în schimbul unor favoruri. Dobra nu a procedat la fel, în ciuda presiunilor şi a riscurilor care au existat.  De aceea, ar fi nedrept să fie inclus în aceeaşi oală cu trădătorii de serviciu. Nici el, şi nici ceilalţi şapte.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 96
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante