Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet”

Scris de :     2013-06-11 16:14

Camera Deputaţilor şi Ambasada Federaţiei Ruse organizează, la Palatul Parlamentului, o expoziţiei de fotografie numită “Cu Rusia în suflet”.

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet”

Parlamentul României, “Cu Rusia în suflet” (foto: Agerpres)

“Poate pentru mulţi pare neuzual numele expoziţiei, ‘Cu Rusia în suflet‘, dar trebuie să vă spun că generaţii întregi chiar au Rusia în suflet şi să ştiţi că nu exagerez. Ideea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a materializat într-o expoziţie de fotografii despre Federaţia Rusă iar asta spune foarte multe despre pragmatismul preşedintelui Camerei şi al celor care guvernează astăzi, iar când spun pragmatism mă gândesc la faptul că trăim exact în această perioadă momentul când dinamizarea relaţiilor dintre România şi Rusia devin o realitate”, a spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, la deschiderea expoziţiei de fotografieCu Rusia în suflet“, transmite Agerpres.

El a adăugat că a avut o discuţie cu oficialii ruşi în care s-au reiterat o serie de paşi care vor fi făcuţi în perioada următoare. “Vecinătatea marii Rusii a dus la interferenţe între cele două popoare, atât în domeniul cultural cât şi în cel economic, domenii ce nu pot fi neglijate, deşi avem ani întregi în urmă în care relaţiile economice dintre cele două ţări au un singur sens – gazul rusesc spre România şi mai puţin produse româneşti spre Rusia. Este o situaţie pe care noi o putem remedia în perioada următoare, pentru că există voinţa să remediem aceste lucruri”, a precizat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 290
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante