Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PDL are probleme în teritoriu

PDL are probleme în teritoriu

scris de A.H.
97 Afisari

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei democrat-liberale de Argeş şi numirea ca preşedinte interimar a deputatului Cătălin Teodorescu, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al formaţiunii, într-o conferinţă de presă.

PDL nu mai participă la lucrările Comisiei de revizuire a Constituţiei

PDL are probleme in teritoriu

BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Permanent Judeţean de la Argeş. S-a numit un nou birou, interimar, cu un preşedinte interimar, deputatul Cătălin Teodorescu. Şi Comisia de Statut, Etică şi Litigii s-a autosesizat şi va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Judeţean Argeş şi vom vedea apoi care va fi situaţia”, a afirmat Marinescu.

Marian Jean Marinescu a adăugat că nu ştie dacă deciziile privind excluderea din partid a 21 de primari şi demisia fostului lider al Organizaţiei Argeş, Mircea Andrei, au ajuns la nivelul Cancelariei PDL.
„Nu, nu ştiu de acest subiect, aşteptăm analiza Comisiei de Statut, Etică şi Litigii pentru a avea nişte date absolut concrete şi reale. (…) Ce spune dânsul (Mircea Andrei – n.r.), deocamdată pe vorbe, nu cred că poate fi luat în calcul”, a spus Marian Jean Marinescu.

Fostul senator Mircea Andrei a declarat că şi-a depus duminică demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid, urmând să aibă o declaraţie de poziţie în legătură cu acest subiect miercuri.

„Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaraţii pe acest subiect, întrucât formalizarea demersului durează, există o procedură de înregistrare a hârtiilor, există o hotărâre a CCJ (Consiliul de Coordonare Judeţean – n.r.). Miercuri voi avea o declaraţie de poziţie”, a precizat Mircea Andrei.

Mircea Andrei a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid. „Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei”, a mai declarat el.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-07-2013 - 17:08

Dupa Ei,

Potopu’!

Sobolanii lui chiombila vazand cum se-neaca arca
Intr-un glas si in unire vor acum sa schimbe barca.
Dupa ce-au dat cu jula, rontaind totul din cale,
Vor din nou sa navigheze pe mari noi, p-alte vapoare.

Cu bagaje si osanza, insa parc-atinsi de-amoc,
Stau la rand sa se inscrie, de-or avea putin noroc,
Pasageri pe alte nave, pline cu incarcatura,
Ei sa roada-n continuare si sa dea din nou din gura.

Sar pe capete din arca dand cu tifla spre comanda
Unde capitanul singur a ramas s-o ia in barba.
Parasit de toti, de toate, capitanu’ chiomb de nava
A lovit din plin ghetarul si-acum plange pe epava.

Sobolanii-s insa ageri si privesc spre viitor
Ei schimband carmaciu’-n graba parasesc puntea de zor
Sar in apa fara veste sau colacii de salvare
Spre niciunde ei inoata fiind cuprinsi de disperare.

Capitanu, ramas singur, isi mai toarna o stacana
Si vazand si blonda-n apa, bea cu gand la curtezana,
Dupa care isi ia sapca si-un purcoi de gologani
Si o taie cu-o salupa, fiind salvat de-americani.”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult