Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

PDL îşi alege şeful pe 14 mai

Scris de :     2011-01-31 15:22

Convenţia Naţională a PDL, la care va fi ales liderul partidului, va fi organizată pe 14 mai şi va fi urmată a doua zi, pe 15 mai, de o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare în care vor fi desemnaţi vicepreşedinţii formaţiunii, a propus luni conducerea centrală a democrat-liberalilor.

reuniune PDLConvenţia Naţională este forul suprem de conducere al PDL, similar unui Congres.
Aceste întruniri vor fi precedate, pe 19 februarie, de un Consiliu Naţional de Coordonare care trebuie să aprobe formal data Convenţiei Naţionale. Consiliul Naţional de Coordonare are de asemenea atribuţii de a modifica statutul sau de a exclude membri din partid.

„Biroul Permanent Naţional a propus convocarea Consiliului Naţional de Coordonare al PDL pe 19 februarie, la Palatul Parlamentului, iar Convenţia Naţională de alegeri o propunem pentru data de 14 mai – sâmbătă şi a doua zi, duminică, 15 mai, Consiliul Naţional de Coordonare”, a anunţat luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, citat de Agerpres, după şedinţa conducerii centrale a partidului.

El a informat că, la Convenţia Naţională, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, în sala Alexandru Ioan Cuza, sunt aşteptaţi să participe 1.350 de delegaţi care îl vor alege pe preşedintele partidului.

Flutur precizat că, potrivit statutului, congresul este convocat la 60 de zile de la data Consiliului Naţional de Coordonare (n.r. – din 19 februarie), candidaţii pentru funcţia de lider al partidului având la dispoziţie 40 de zile, înainte de Convenţie, pentru a-şi depune moţiunile.

„Pe de altă parte, am avut în vedere că mai sunt nouă judeţe unde trebuie finalizate alegerile şi socotim că luna mai este o perioadă potrivită pentru alegerile interne în PDL”, a mai spus Flutur.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 54
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste