Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Piteşti. Vezi ce au declarat liderii PSD la mitingul de susţinere al lui Nicolescu

Scris de :     2011-01-31 16:43

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de solidarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeş.

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, șeful filialei Argeş.  PSD a organizat un miting de soldarizarea cu şeful filialei Argeş, Constantin Nicolescu, pentru care judecătorii au emis mandat de arestare sub acuzația de luare de mită şi trafic de influenţă.   Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a deplasat la Piteşti pentru a-şi manifesta sprijinul pentru Nicolescu. Ponta a fost însoţit de Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Nicolae Bănicioiu şi Titus Corlăţean, informeză Evz.  "Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6", a mărturisit Vanghelie în discursul său de la mitingul din fața sediului PSD din Piteşti.  "Până să-mi vină rândul sunt alături de Nicolescu. Nu mai avem nevoie de un stat polițienesc care l-a făcut Băsescu. Să-i spunem lui Traian Băsescu că viaţa se întoarce", a continuat Vanghelie.   Victor Ponta şi-a manifestat sprijinul faţă de Nicolescu spunând că este un persecutat politic. "PDL, Băsescu și Boc sunt răul acestei ţări", a spus Ponta. După el a vorbit Adrian Năstase. Acesta a chemat PSD să fie "alături de prietenul Nicolescu".    Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat la ora 15.00 şi este conştient, după operaţia pe cord deschis la care a fost supus duminică, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul "Floreasca".  Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeș.

foto: Evz

PSD a organizat un miting de soldarizarea cu şeful filialei Argeş, Constantin Nicolescu, pentru care judecătorii au emis mandat de arestare sub acuzația de luare de mită şi trafic de influenţă.

Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a deplasat la Piteşti pentru a-şi manifesta sprijinul pentru Nicolescu. Ponta a fost însoţit de Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Nicolae Bănicioiu şi Titus Corlăţean, informeză Evz.

“Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6”, a mărturisit Vanghelie în discursul său de la mitingul din fața sediului PSD din Piteşti. “Până să-mi vină rândul sunt alături de Nicolescu. Nu mai avem nevoie de un stat polițienesc care l-a făcut Băsescu. Să-i spunem lui Traian Băsescu că viaţa se întoarce”, a continuat Vanghelie.

Victor Ponta şi-a manifestat sprijinul faţă de Nicolescu spunând că este un persecutat politic. “PDL, Băsescu și Boc sunt răul acestei ţări”, a spus Ponta. După el a vorbit Adrian Năstase. Acesta a chemat PSD să fie “alături de prietenul Nicolescu“.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat la ora 15.00 şi este conştient, după operaţia pe cord deschis la care a fost supus duminică, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul “Floreasca”.

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeș.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 122
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste