Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta – atacuri la adresa „umilului” şi „caraghiosului” Boc

Ponta – atacuri la adresa „umilului” şi „caraghiosului” Boc

scris de Laurentiu Banches
740 Afisari

Cu ocazia lansării candidaţilor USL, la Cluj Napoca, Victor Ponta nu a ratat oportunitatea de a îl critica pe fostul premier Emil Boc.

pontaDupă ce sâmbătă,19 mai, înainte de lansarea candidaţilor la alegerile locale din Cluj-Napoca, liderul USL, Victor Ponta a afirmat că Emil Boc a fost „cel mai umil executant al ordinelor” preşedintelui Traian Băsescu, premierul a recidivat în timpul evenimentului când l-a clasat pe candidatul PDL la primăria „capitalei Transilvaniei”, „pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri”. Potrivit Mediafax, Victor Ponta a făcut apel la alegătorii USL să îl ajute pe liderul PDL să rămână la acest statut, spunând că dorinţa lui Boc de a conduce în continuarea municipiul Cluj-Napoca este un proiect irealizabil.

Totodată, premierul a mai precizat că cei care îl mai votează pe Emil Boc „sunt cei care depind de PDL şi de sistemul lor, care într-o competiţie normală nu ar putea fi aleşi”. Victor Ponta s-a aflat sâmbătă dimineaţa la Cluj pentru a susţine pe candidatul USL la Primăria Cluj, Marius Nicoară, dar şi pe  candidatul la Consiliul Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Lansarea candidaţilor USL Cluj a avut loc la Cinematograful „Florin Piersic”, unde, alături de Victor Ponta, au fost prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus şi parlamentari ai PNL, PSD şi PC. În cursul dimineţii de sâmbătă, premierul Victor Ponta a mai participat la Prefectura Cluj la o întâlnire cu şefii serviciilor deconcentrate şi cu rectorii universităţilor de stat din municipiu, la care au mai fost prezenţi ministrul de Interne, Ioan Rus, şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

33 comentarii

ValVerde 19-05-2012 - 16:56

Alt mitocan care se simte ca porcu’n noroi cind face politica mioritica.

digital 19-05-2012 - 18:37

de porkul-kotrocenist nu te luai,nu,el este un elegant și un silfid pentru tine și d-alde make-porku,ai?!
ce jmekeri sunteți voi,făkăleților!

Ciu Huhu 19-05-2012 - 23:02

Esti porcul Mache cu mai multe nickuri, nenorocitule pedelist basist!!!

BULA 20-05-2012 - 08:30

Iar digital e pretinul tau, jegul care isi mai zice si urbos.

BULA 19-05-2012 - 18:03

Prevad ca Ponta nu va face multi pureci in functia de premier. Bate campii si e slab ca organizator. Nu e bun „metodist”.

digital 19-05-2012 - 18:29

papagalule,în funcția aia trebuie să fii vizionar,incoruptibil și consecvent!
organizator și planificator trebuie să fii cu două trepte mai jos,iar metodist spre baza piramidei!
dar ce să știi tu,despre conducere,când ai stat o viață-ntreagă cu nasu-n pământ!
scoală de te culcă,mă!

BULA 19-05-2012 - 18:48

„vizionar,incoruptibil și consecvent”

Despre ce vorbesti tataie ? Astia care sunt pusi sa ne conduca trebuie doar sa execute niste ordine primite „de dincolo”. Au plan la vanzari din economia nationala si la distrugeri. Primesc si ei partea lor si dupa aia spala putina. Dar Ponta deja s-a dovedit campion la balbaieli politice, la masuri luate la deruta. Unde e guvernul din umbra cu care zicea ca scoate tara din rahat ?
Si daca avea ceva in tartacuta, sub nicio forma nu trebuia sa accepte conducerea acestui guvern de tranzitie, pentru ca sigur USL va pierde semnificativ din potentialii votanti. Crezi ca lumea nu vede ca USL va continua masurile indreptate impotriva nivelului de trai al pop.ulatiei ? Crezi ca se bucura cand vede cu ce propuneri vin ministrii lui Ponta (taxe suplimentare la produsele alimentare si pe bere, privatizarea spitalelor, vanzarea sistemului energetic, etc ) Se continua politica impusa de FMI.

digital 19-05-2012 - 19:03

se vede că ești ”setat”…o dai înainte cu sloganurile și cu repezeala,ca fata mare…
în ultimii trei ani s-au distrus toate părghiile instituționale ale democrației,politica a ajuns un haos incontrolabil,mafia și corupția joacă pe călcâie și pe tine te freacă grija de taxe mărite la bere și că de ce ponta nu repară,bă mai mult să depășească pragul crizei produse de boc-băsexu!
tu ori ești paranoic ori nu ai simțul realității!!!

BULA 19-05-2012 - 19:52

Se continua politica lui Basecu-FMI, chiar daca s-au schimbat actorii. Sa ne lasati cu „greua mostenire”, ca ne-am saturat de voi.

digital 19-05-2012 - 20:37

ești redus sau ignorant!
nu mai ai nici o șansă!
ca să nu zic,altfel,da tot aia e!

Ciu Huhu 19-05-2012 - 22:58

Bula esti bolnav la tartacutza, desi spui si multe adevaruri!!!

BULA 20-05-2012 - 08:28

Ba, hotaraste-te. Ori sunt bolnav, ori judec corect ?

urbos 20-05-2012 - 15:03

Vrea sa spuna ca daca dai din gura fara sa gandesti, nimeresti si adevaruri, daca insa iti pui creierul la contributie, scoti numa cretinisme.

Gabi 19-05-2012 - 18:14

ISJ Arges este un loc profund corupt. Responsabilii invatamantului Argesului de acolo si-au tras bani multi in euro din spagile luate de la aplicantii pentru gradatiile de merit, in special ai PDL-ului, vreo 40 dintre ei, dar si din titularizarile facute pentru posturile vacante de profesori. Se cunosc, deja, in cercurile lor castigatorii. Legea trebuie aplicata in Romania, iar mita se pedepseste!

Mache 20-05-2012 - 00:55

Ponta dovedeste din nou ca vorbeste mult si gandeste putin. Iata si motivele:

1. Cu doar doua saptamani in urma a admis, cupa intalnirea cu Isarescu Georgescu si Basescu de la BNR ca situatia economica a Romaniei e buna si stabila. Adica la inceputul mandatului a recunoscut ca a preluat Romania in stare foarte buna, daca ne uitam la ce se intampla in tarile vecine. Adica i-a adus un omagiu lui Boc. Cum Ponta are 95 de sanse dintr-o suta ca economia Romaniei sa fie foarte mototolita in toamna inseamna ca el este sub nivelul „umilului” si „caraghiosului”. 😉

2. O regula de aur a politicii cere ca nici un politician sa nu faca bascalie pe seama electoratului adversarului. Daca nu, atunci ii indarjeste pe acestia. Chiar cei care nu erau foarte convinsi sa-l voteze pe adversar o vor face si nu vor mai absenta la vot. Adica il impusca in picior pe candidatul USL la primaria Cluj ce oricum pleaca cu sansa a doua, Boc fiind favorit in toate sondajele. In plus, chiar daca se face bascalie pe seama lui, Boc e un personaj in general simpatic in Transilvania ceea ce inseamna ca Ponta compromite sansele, si asa putine, ale USL in aceasta parte a a tarii.

3. Niciodata nu e bine sa-l minimalizezi pe adversar. Daca castigi, victoria e nesemnificativa. Daca pierzi atunci esti de-a dreptul ridicol. Adica te-a batut de ti-a sunat apa in cap ala „umilu’ ” si caraghiosu’ ” ?! 😉 🙂 🙂

un crestin 20-05-2012 - 07:27

Au crezut ca ii indulcesc pe clujeni cu doi liberali… Dar cand aud clujenii de Uioreanu, mai bine zis cand il aud pe Uioreanuu deschizandu-si gura, isi astupa urechile. Gandesti ca Uioreanu e frate cu Olteanu de la Bistrita numai ca Olteanu e cu 3 clase mai sus. Altfel, doi tractoristi.

Clujul va alege ori pe Boc, ori pe Ekstein Peter.

BULA 20-05-2012 - 08:34

Eu l-as vota pe Ekstein Peter, chiar daca e ungur. Boc e raul suprem.

urbos 20-05-2012 - 12:52

Viermele usturoiat care are si nesimtirea sa-si spuna crestin, normal ca trage tot cu scarbele impotente, incompetente si ticaloase ale securistului tradator Basescu. Pune-ti pofta-n cui animalule.

un crestin 20-05-2012 - 18:24

Uite ca eu afirm despe tine, Urbos, ca scrii corect gramatical. Ar avea ce invata de la tine cei trei ministri pesedisti ai invatamantului perindati prin fata ochilor si urechilor noastre. De departe, tu meriti acel minister .pe bune.

Trebuie anuntat Ponta cum ca la Ziua Veche scrie omul lui.

urbos 20-05-2012 - 18:48

Jegosule, lasand la o parte ca nu ti-am auzit grohaitul la tembelismele agramatului Funeriu, tin sa-ti amintesc ca CV-ul aleia, ca nu mai stiu cum o chema pe prima propusa, nu a fost scris de ea si a fost o facatura de tip securistic evidenta. Ailalti doi care mai sint bivole? Asa zisul plagiat scos din burta puturoasa a lui Turcescu?
Ieri a aparut plagiatul imputitei slugi basiste Kovesi, presa imputita basista mucles. Vreau sa-ti aud grohaitul.

digital 20-05-2012 - 14:16

votează-ți pedalacii,încontinuare,creșTinule!

un crestin 20-05-2012 - 22:03

Digitale, n-am incotro. Acum drept sa spun eu cunosc prea putini uslamisti. Printre putinii, esti tu, urbos si ciuciu. Daca voi trei sunteti emblematici, atunci ma impingeti de la spate direct in bratele Ralucai Turcan.:)

digital 20-05-2012 - 22:11

apăi se cam pare că sunteți facuți unul pentru celălalt!
”succesuri”,maxime!

digital 20-05-2012 - 14:15

1.hahaha!auzi la tâmpit:”…..a preluat Romania in stare foarte buna, ….”
hahaha!
2.asta e valabil,la tine mă,acolo în cartierul tău din usa,habar nu ai ce mentalități a format românilor de aici,mentorul tău-kiombelix!se vede că ești pe dinafară!
dacă ai trăi pe spinarea ta aici în România de azi,un an de zile fără ajutor din afară,ți-ai lua zilele mă scursură!nhu ai supraviețui mai mult de două luni!
3.e foarte bine să-l minimalizezi,important e să-i cunoști intențiile și să fii cât informat cu toate mișcările lui pe cât posibil!
nu știi nimic!
ești varză!

urbos 20-05-2012 - 14:34

E dus cu creierii, pare sa si creada ce spune. Mai e si handicapata aia de „valverde” tot asa. Cred ca-s neam.

digital 20-05-2012 - 14:37

totuși aia nu cred că e femeie,deși sunt convins că spală vase!
dar orice e posibil cu ăștia!

urbos 20-05-2012 - 14:53

Ar fi nasol sa n-aiba nici macar scuza asta.

ValVerde 20-05-2012 - 18:28

Ce vrei sa spui, ghiocel, ca e de inteles ca femeile sa fie mai timpitele, ca de’ sint femei?
Adica au o scuza…

urbos 20-05-2012 - 18:43

Bravo fa, te-ai prins.

ValVerde 20-05-2012 - 19:40

hahahahahah, urbos, obositule, nu e de mirare ca faci spume pe aici pe forum.
Nu ai avut o relatie cu o femeie de cind te-a intarcat ma-ta.
Hahahahahahah pitecantropule.

urbos 20-05-2012 - 21:07

Iti ridici poalele-n cap vaco? Te dai si de gol ca proasta. Adevaru e ca matale nu esti femeie, esti doar purtatoare de pizzda. Vad ca mataluta faci spume vaco.

mariana 21-05-2012 - 11:05

daca boc a fost cel mai exwcutant primministru a lui basescu poate asa este dar nu este mai grav decit sa fii executantul umil a lui felix turnatorul, nastase penalul, ilici kghebistul.deci ponta cm asta este un cirlan dus inlesa de voiculescu,nastase ilici.

Sile 21-05-2012 - 12:17

Probabil d-l Ponta nu stie ca o persoana care ii caracterizeaza pe ceilalti cum face d-sa cu d-l Boc isi arata caracterul ca o duduie suita in cires chilotii.Daca are ceva de criticat ceva la d-l Boc sa o faca argumentat si la obiect nu folosind epitete descalificante pentru ca asta aminteste ingrijoraator de gindirea comunista de care incercam cu totii sa scapam. O zi buna !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult