Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Ponta despre guvernanţi: Nici dacă-i împuşti nu e suficient

Scris de :     2012-04-25 13:53

Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, miercuri, referitor la răspunderea guvernanţilor în cazul OUG 107/2010, că nici dacă-i împuşti nu e suficient, el arătând că cele 2,2 milioane de pensionari cărora li s-au reţinut bani trebuie să primească şi scuzele de rigoare.

Victor Ponta“Gândiţi-vă că am pierdut cinci luni. În luna noiembrie aceste Comisii, de Sănătate şi de Muncă, prin votul majorităţii lor, au dorit să rezolve problema şi Anastase nu a vrut. Deci ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuşti nu e suficient“, a declarat Ponta.

Întrebat dacă ar putea exista o răspundere penală, Victor Ponta a replicat: “Câte penale mai are Roberta Anastase? Ce să facem? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie să li se ceară scuze, să li se repare prejudiciul cauzat prin incompetenţă şi ticăloşie. Pentru că retrimiterea de două ori la Comisie e mai mult decât incompetenţă, e ticăloşie”.

El a precizat că miniştrii Muncii şi Sănătăţii nu au venit la audierile din Comisiile de resort, deşi au fost chemaţi, pentru că, probabil, îşi strâng lucurile din birouri înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură depuse de opoziţie.

“Asta este responsabilitatea Guvernului actual. Este un Guvern pe ducă. Probabil că oamenii îşi strâng lucrurile din birouri”, a subliniat şeful PSD.

El a precizat că actuala putere comite ilegalităţi şi abuzuri având funcţia de preşedinte al Camerei, deţinută de Roberta Anastase, despre care a spus că este o persoană dispusă la un nivel oricât de jos al ilegalităţilor.

“În primul rând, vorbim de o responsabilitate politică. Repet, dacă aş fi fost prim-ministru, doamna Boghicevici pleca în aceeaşi zi şi doi – şi acum trebuie să înţelegeţi de ce se ţin cu dinţii de scaunul Robertei Anastase – uitaţi-vă câte abuzuri şi câte ilegalităţi comit tot timpul având funcţia şi având o persoană dispusă la un nivel oricât de jos al ilegalităţilor”, a completat Ponta.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 114
Recomandarile Editorilor
Comentarii