Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Ponta spune că trece pe cine vrea el pe listele parlamentare

Scris de :     2012-10-16 09:36

Premierul Victor Ponta a anunţat într-o conferinţă de presă, la Slatina, că el este cel care va decide pe cine trece pe listele Partidului Social Democrat şi că va scoate de pe liste parlamentarii certaţi cu legea.

“Nu vreau să facem o comisie ca să ne facem de râs cum s-a făcut PDL, pentru că au făcut comisia acestei Ana Ipătescu a secolului XXI şi nu a băgat-o nimeni în seamă. Nu au făcut altceva decât să se facă de râs. Aţi auzit: doamna Udrea candidează, domnul Igaş candidează, mai rămâne să candideze şi domnul Apostu, de la Cluj, că tot s-a întors la catedră şi nu o bagă în seamă pe Macovei, cu comisia ei“, a declarat Ponta, citat de corespondentul Mediafax.

Nu vreau să fim nici ipocriţi, nici mincinoşi şi vreau să spunem foarte clar, avem candidaţi, evident că unii dintre foştii parlamentari, cu titlu de excepţie, de nu vor mai candida, dar asta e decizia noastră, nu trebuie să vină comisia Ioanei d’Arc să-i ardă părul, ci pot eu să fac lucrul ăsta, nu am nevoie să îmi spună o comisie. Sunt preşedinte la PSD şi ştiu pe cine trebuie să nu mai pun pe listă“, a afirmat Ponta.

Preşedintele PSD a spus că s-ar putea gândi la decizia înfiinţării unei comisii de etică doar în situaţia în care justiţia ar funcţiona în România şi ar vedea că nume grele care au păgubit statul sunt cercetate.
Alte stiri din: Politica interna Afisari - 162
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante